Prea multa apa? Incearca gama de pompe submersibile Tornado!

Luni, 18 August 2014, ora 15:40
5851 citiri
Prea multa apa? Incearca gama de pompe submersibile Tornado!

Apa este una dintre resursele care au capacitatea de a intretine viata, iar acest lucru nu este doar o informatie aflata din cartile de biologie din scoala generala, ci si din viata reala, cea de zi cu zi.

Ca si aerul, apa este o resursa inestimabila, ce trebuie nu doar pretuita ci si mentinuta, sau mai mult, economisita, astfel incat prin actiunile noastre sa nu conducem catre un adevarat deficit ci spre o folosire cat mai rationala a acesteia. Stiind aceste lucruri, si empatizand atat cu nevoile umanitatii cat si cu cele ale mediului, producatorii de pompe submersibile au lansat de-a lungul anilor modele din cele mai diverse de produse, gata sa lucreze in orice conditii si gata sa satisfaca orice exigente.

Despre pompe submersibile s-au scris multe cuvinte si s-au umplut rubrici intregi in forumuri, pentru ca ulterior si "rafturile" virtuale ale magazinelor de profil sa se umple de aceste produse. In mod cert acest fapt nu ne mira, insa ceea ce ne surprinde intr-un mod placut este faptul ca, desi ne aflam intr-o situatie nu tocmai roz din punct de vedere economic, unele site-uri, precum shop-einstal.ro aleg sa vina in intampinarea oricarui tip de client, fie ca acest are sau nu un anumit statut financiar. Daca acest lucru nu este explicat suficient de clar, atunci spunand lucrurilor pe nume, putem afirma faptul ca acesti specialisti se adreseaza absolut oricarei categorii sociale.

Una dintre marcile cu care magazinul anterior mentionat vine in intampinarea clientilor este gama de pompe submersibile Tornado. Avand un nume parca predestinat (tornada), aceasta categorie de pompe submersbile pare a satisface nevoile oricarui client. Pretul este deosebit de accesibil iar caracteristicile modelelor pot uimi chiar si pe cei mai priceputi dintre meseriasi.

In ceea ce priveste aceste produse vom putea gasi toate datele care ne sunt necesare astfel incat alegerea noastra sa fie considerata a fi una dintre cele mai bune. Plecand de la caracteristicile si specificatiile de natura tehnica si terminand cu parametrii hidraulici de functionare, acest produse sunt destinate tuturor celor care au nevoie de un dispozitiv de captare, evacuare sau drenare a apei.

Vorbim in acest caz despre o categorie de pompe submersibile destinate prelucrarii apelor curate. Unele dintre aceste pompe pot fi multietajate, in vreme ce altele pot fi simple. Daca luam doi poli opusi din punct de vedere al pretului vom constata ca diferentele nu sunt nicidecum mari, din orice punct de vedere ai privi lucrurile. Pompele au inaltimi incepand de la 94 m la 101 m, debitul maxim pentru cel mai simplu model de pompa pleaca de la 4 mc/ h (metri cubi pe ora) si poate ajunge in cazul altor pompe pana la un debit maxim de pana la 9 mc/h. Daca ne raportam mai apoi la puterea nominala pe care o pot avea aceste tipuri de pompe, ei bine vom constata faptul ca gama Tornado ofera urmatoarele valori: pentru pompele mici, puterea nominala este de 1100 W, in vreme ce pentru pompele mai evoluate puterea nominala este de 2200 W sau chiar 3000 W.

Luand ca exemplu una dintre pompele de ultima generatie din aceasta gama, vom vedea ca abilitatile ei tehnice mai sunt completate de urmatoarele valori: temperatura maxima pe care o poate atinge lichidul pompat este de 35 de grade, numarul maxim de porniri pe ora este de 20, diametrul pompei este de 99 mm, si toate acestea incadrate intr-o greutate ce nu depaseste valoarea de 24,8 kg.

Este drept ca alegerea unei pompe submersibile poate fi in anumite cazuri una destul de grea. Alegerea insa nu trebuie efectuata fara a sti in prealabil ceea ce ni se potriveste din punct de vedere tehnic. Specialistii ne recomanda sa citim intotdeauna specificatiile tehnice aferente oricarui produs. In cazul gamei Tornado, specificatiile sunt puse la dispozitia oricarui utilizator direct in site-ul www.shop-einstal.ro pe langa o multitudine de alte produse destinate ingrijirii casei si gradinii sau chiar segmentului de instalatii pentru constructii.

Dincolo de toate, importanta unei pompe submersibile este majora, mai ales in tara noastra, unde climatul ne poate fi potrivnic uneori. Desi am putea crede ca doar in cazul secetei ne-ar fi necesare aceste pompe, ei bine utilitatea lor se rasfrange si asupra momentelor si situatiilor in care apa necesita a fi drenata sau evacuata. Asadar, nu pierdeti timpul si cautati cele mai bune produse pentru a tine apa sub control. Pompele submersibile de pe site-ul www.shop-einstal.ro pot fi alegerea cea mai potrivita.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Marți, o ploaie torențială a provocat inundații în diverse zone ale Dubaiului, transformând străzile în adevărate râuri și determinând închiderea temporară a celui de-al doilea cel...
#pompa submersibila convertizor, #pompe submersibile , #Firme Romania