Euroconsult SPRL a fost numit administratorul judiciar al Fornetti Romania

Vineri, 23 Decembrie 2011, ora 11:45
3380 citiri
Euroconsult SPRL a fost numit administratorul judiciar al Fornetti Romania

Euroconsult SPRL anunta ca a fost numita administrator judiciar al companiei Fornetti Romania, dupa ce Instanta Tribunalului Timisoara a admis luni, 19 decembrie, deschiderea procedurii generale de insolventa in cazul acesteia.

Euroconsult SPRL va lucra in perioada urmatoare alaturi de conducerea Fornetti Romania la analizarea activitatii societatii din ultimii ani si la intocmirea planului de reorganizare.

"Fornetti Romania este un brand puternic pe piata locala, un angajator si un contribuabil important la bugetul de stat, de aceea credem ca reorganizarea reprezinta solutia cea mai avantajoasa pentru toate partile implicate. In acest sens, vom formula un proiect de plan de reorganizare adecvat realitatilor economice actuale si care sa raspunda cat mai bine posibil necesitatii satisfacerii creantelor creditorilor si asigurarii profitabilitatii companiei" a declarat Bogdan Gorde, practician in insolventa si asociat coordonator al Euroconsult SPRL.

Pe langa Fornetti Romania, Euroconsult Arad SPRL gestioneaza in prezent un numar de 141 de proceduri de insolventa in judetele Arad, Bihor, Timis, Satu Mare si Mures, un numar de 13 proceduri de lichidare voluntara.

Unul dintre cele mai reprezentative proiecte in care societatea a fost implicata il reprezinta lichidarea societatilor de pe platforma NITRAMONIA FAGARAS in 2007.

Euroconsult este companie specializata in proceduri de reorganizare, lichidare voluntara si judiciara, cu un portofoliu actual de peste 140 de dosare de insolventa, anunta ca a fost numita administrator judiciar al Fornetti Romania

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#insolventa fornetti romania, #faliment , #Insolventa