Fly Taxi, in insolventa

Marti, 22 Iunie 2010, ora 00:51
1728 citiri
Fly Taxi, in insolventa

Firma de taximetrie Fly Taxi a depus, pe 16 iunie, la Tribunalul Bucuresti, o cerere de intrare in insolventa, care urmeaza sa fie judecata de instanta pe 28 iunie, informeaza Newsin.

Potrivit informatiilor publicate pe site-ul ANAF, care prezinta restantele la bugetul de stat si cele de asigurari sociale ale firmelor din Romania, Fly Taxi inregista, la sfarsitul lunii martie, peste 150.000 de lei restante, iar potrivit observatiilor afisate pe site, in cazul societatii s-ar fi inceput procedura de executare silita.

Firma Fly Taxi a detinut, pana in 2010, exclusivitatea pentru transportul pasagerilor de la Aeroportul Otopeni, in urma castigarii unei licitatii intens mediatizate in mass-media.

Astfel, in 2004, firma Fly Taxi a castigat o licitatie pentru exclusivitate in ceea ce priveste serviciile de taximetrie pe Aeroportul Otopeni, licitatie la care nu ar fi avut acces toate firmele de taxi si care, potrivit unor informatii aparute in presa la vremea respectiva, ar fi fost implicat ministrul Transporturilor la aceea vreme, Miron Mitrea. 

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#firma, #taximetrie, #fly taxi, #insolventa , #Insolventa