Fratii Penescu deschid din nou hipermarketurile PIC

Miercuri, 28 Aprilie 2010, ora 14:59
2926 citiri
Fratii Penescu deschid din nou hipermarketurile PIC

Reteaua de hipermarketuri PIC, apartinand fratilor Penescu, redeschide magazinele, dupa ce le inchisese pe rand incepand din 2009 si pana in ianuarie anul acesta, in urma intrarii in insolventa a firmei care le administra.

In luna noiembrie a anului trecut, PIC a anuntat ca a cerut intrarea in insolventa.

Reteaua de hipermarketuri PIC numara cinci unitati, situate in Pitesti, Craiova, Braila, Oradea si Calarasi.

"Primul magazin din retea care urmeaza a fi redeschis este cel din Craiova, urmand ca in aproximativ o luna si jumatate sa fie deschis si magazinul din Pitesti.

Am ales magazinul din Craiova pentru ca este mai usor de readus pe piata de retail, datorita faptului ca acolo a functionat tot timpul magazinul Interhome.

Practic, locatia nu a fost inchisa definitiv niciodata. Acest aspect ne permite o deschidere mai usoara din punct de vedere tehnic a tuturor utilajelor si structurilor aferente", a declarat, in comunicat, Claudia Rusu, directorul de marketing al firmei Muntenia Hipermarket, care administreaza reteaua PIC.

Noua firma care va opera cele cinci magazine este Muntenia Hipermarket. Aceasta este detinuta in proportii egale de Muntenia Grosaliment Trading si Speedy Media News, ambele firme fiind controlate de Dumitru Penescu si Valentina Penescu.

"Referitor la situatia de insolventa de la firma PIC, ii asiguram pe toti colaboratorii nostri ca aceasta este administrata judiciar de cea mai puternica firma de pe piata din Romania, PricewaterhouseCoopers, o firma cu bogata experienta in domeniu", a mai spus Claudia Rusu.

Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm a anunțat recent lansarea noii platforme Snapdragon X Plus, destinată laptopurilor, promițând performanțe remarcabile, durată extinsă de viață a bateriei și capacități avansate...
#frati, #penescu, #hipermarket, #pic , #Insolventa