Inca in insolventa, World Trade Center anunta venituri de peste 800.000 de euro in iulie

Duminica, 08 Septembrie 2013, ora 13:20
2133 citiri
Inca in insolventa, World Trade Center anunta venituri de peste 800.000 de euro in iulie

World Trade Center Bucuresti (WTCB) a inregistrat, in iulie, venituri operationale totale in valoare de 836.374 euro, in crestere cu aproape 38,5%, comparativ cu cele obtinute in luna similara din 2012, respectiv 604.071 euro.

Societatea World Trade Center Bucuresti a intrat in insolventa voluntara in 2011 din cauza unor creante acumulate atunci cand compania se afla in administrarea statului si care se ridicau la un total de aproximativ 40 de milioane de euro. Compania se afla inca in insolventa, fiind in administrarea Euro Insol, care s-a ocupat si de insolventa Hidroelectrica.

Investitiile pentru modernizare realizate anul acesta de WTCB au ajuns la 640.000 de euro, a informat compania intr-un comunicat de presa citat de Agerpres.

Firma a raportat un rezultat brut din exploatare de 160.072 euro la finele lui iulie 2013, fata de o pierdere de 22.160 euro obtinuta in aceeasi luna a anului trecut.

In total, rezultatul din exploatare (fara cheltuieli generale) a depasit 817.000 euro, in crestere cu peste 41%, comparativ cu luna iulie 2012, cand veniturile din exploatare erau cifrate la 584.000 de euro.

Trendul pozitiv pe care se situeaza societatea care administreaza Hotelul Pullman, precum si spatii de birouri, restaurante si galerii comerciale, este subliniat de investitiile realizate pentru cresterea rentabilitatii.

Ce investitii planuieste managementul companiei

"Obiectivul meu este acela de a creste rentabilitatea companiei si de a utiliza la maximum potentialul extraordinar al World Trade Center Bucuresti, un nume consacrat in industria hoteliera si de conferinte din Romania", a declarat directorul general World Trade Center Bucuresti, Cristina Chiriac.

In plus, conducerea companiei a elaborat un plan ambitios de investitii pentru a pregati complexul, avand in vedere ca sezonul de toamna aduce cresteri in segmentul de conferinte si pe piata hoteliera.

Aceeasi evolutie pozitiva a fost observata si la Pullman Bucharest World Trade Center, care a inregistrat o crestere cu peste 15% a veniturilor operationale, ajungand la peste 400.000 de euro.

Cumulat, pe primele sapte luni, gradul de ocupare a Pullman Bucharest World Trade Center a crescut cu 5% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, iar veniturile din restaurant au crescut cu 4% fata de perioada similara a anului precedent.

Numarul de clienti s-a majorat cu 1.500 pe segmentul Restaurant si Banqueting (petreceri), iar comparativ cu piata, cresterea la sapte luni pe toate segmentele, a fost de 19%.

World Trade Center Bucuresti are in portofoliu hotelul de 4 stele Pullman, cu 203 camere, un centru de conferinte cu 10 sali multifunctionale, centrul expozitional Plaza, 11.000 de spatii de birouri, 3.500 de metri patrati de galerii comerciale si 2.000 de metri patrati de restaurante.

WTCB va gazdui, in aprilie 2014, a 45-a Adunare Generala a World Trade Centers Association, care va reuni centrele similare de pe mapamond, eveniment ce va marca si aniversarea a 20 de ani de la infiintarea World Trade Center Bucuresti.

Hotelul Pullman World Trade Center Bucharest face parte din lantul Accor. Hotelul este clasificat la 4 stele si ofera cele mai bune facilitati, oferind acces la comunitatea de business a Bucurestiului prin locatia sa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Marți, o ploaie torențială a provocat inundații în diverse zone ale Dubaiului, transformând străzile în adevărate râuri și determinând închiderea temporară a celui de-al doilea cel...
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio, sub denumirea ULT, destinată iubitorilor de muzică care preferă un bas puternic. Linia include patru produse: ULT Field 1, ULT Field 7, ULT Tower 10...
#rezultate financiare World Trade, #venituri World Trade Center, #insolventa World Trade Center , #Insolventa