O noua lovitura pentru Nelu Iordache: Romstrade, in insolventa

Marti, 11 Decembrie 2012, ora 16:09
2513 citiri
O noua lovitura pentru Nelu Iordache: Romstrade, in insolventa

Firma de constructii de autostrazi Romstrade SRL, detinuta de omul de afaceri Nelu Iordache, a intrat in insolventa.

Tribunalul Girgiu a admis cererea unei companii de constructii din Iasi, Agroindustrial Construct.

Aceeasi instanta a deschis luni procedura generala a insolventei impotriva firmei de taxi aerian detinuta de omul de afaceri Nelu Iordache, Romstrade Logistic Expres SRL, la cererea creditoarea SC DHL International Romania SRL.

Administratorul judiciar desemnat de instanta in cazul ambelor companii este Casa de Insolventa Transilvania, cu o retributie de 3000 lei de lei pe luna, exclusiv TVA care va fi achitata din averea debitorului.

Tribunalul Giurgiu a fixat termen-limita pentru inregistrarea cererii de admitere a creantelor asupra averii firmei de taxi aerian a lui Nelu Iordache 25 ianuarie 2013.

La inceputul acestei luni, omul de afaceri Nelu Iordache, a fost a fost arestat preventiv pentru 29 de zile in dosarul in care este cercetat pentru deturnarea a 25 de milioane de lei din banii pentru construirea autostrazii Nadlac-Arad, delapidare, fals in inscrisuri si spalare de bani.

Cine este Nelu Iordache, miliardarul anchetat de DNA?

Nelu Iordache detine grupul Romstrade care cuprinde sapte companii printre care se numara Blue Air, Direct Aero Services. Domeniile in care si-a dezvoltat afacerile sunt printre cele mai diverse. Firmele detinute de Iordache sunt de catering, aerotaxi si turism. Omul de afaceri are un hotel in constructie, Andany Trading, Blue Aero si doua agentii de turism: Direct Travel si Blue Travel.

Nelu Iordache ocupa locul 30 in topul celor mai bogati romani realizat de Forbes cu o avere estimata de 110-115 milioane de euro. Desi este unul dintre oamenii de afaceri cunoscut pentru afaceri cu statul, Iordache nu a fost ferit de criza financiara. Dupa ce in perioada 2007-2009 cifra de afaceri a companiilor pe care le detine a atins record dupa record, din 2010 situatia nu a mai fost atat de roz pentru Iordache.

Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile
Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile
Compania Infinix Mobility, cunoscută pentru tehnologiile inovative și telefoanele de buget, mid-range și high-end, își extinde acum operațiunile pe piața din România. Fondată în 2013,...
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
#Iordache insolventa Romstrade, #Iordache Romstrade creditori, #Iordache insolventa tribunal , #Insolventa