Radu Lotrean de la CITR va fi reprezentantul Romaniei in Consiliul INSOL Europe

Miercuri, 02 Octombrie 2013, ora 10:16
2536 citiri
Radu Lotrean de la CITR va fi reprezentantul Romaniei in Consiliul INSOL Europe

Radu Lotrean, asociat fondator al Casei de Insolventa Transilvania, a fost ales reprezentantul Romaniei in Consiliul INSOL Europe, cea mai mare organizatie europeana a specialistilor in restructurare si insolventa. Radu Lotrean a primit un mandat de 3 ani ca reprezentant al Romaniei in Consiliu si a fost ales cu 81% dintre voturile membrilor Insol Europe din Romania.

La nivel european, INSOL Europe functioneaza ca organism de legatura intre practicienii in insolventa si Comisia Europeana sau alte institutii de reglementare. Organizatia s-a implicat activ in revizuirea legislatiei europene privind insolventa si in prezent dezvolta un Cod de Bune Practici pentru specialistii din domeniu. Consiliul INSOL Europe are 23 de membri, care au rolul de a coordona activitatea asociatiei si de a numi un comitet executiv.

"Le multumesc colegilor pentru increderea acordata si pentru voturile lor! Numirea in Consiliu imi ofera o noua perspectiva asupra industriei. As vrea ca in urmatorii ani sa ne implicam mai activ in propuneri pentru reglementarile legislative la nivel european si sa intarim pozitia Romaniei in organizatie. Sunt obiective pe care, impreuna cu colegii mei, cred ca le putem indeplini in acest mandat", a declarat Radu Lotrean, asociat fondator al Casei de Insolventa Transilvania si reprezentantul Romaniei in Consiliul Insol Europe.

Radu Lotrean are peste 10 ani de experienta in domeniul insolventei si este unul dintre co-fondatorii Casei de Insolventa Transilvania. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca si este membru UNPIR si membru INSOL Europe. Mandatul sau in cadrul Consiliului a inceput in data de 25 septembrie 2013, imediat dupa sesiunea de alegeri ce a avut loc in cadrul Congresului INSOL Europe de la Paris.

INSOL Europe este o organizatie profesionala a specialistilor in restructurare si insolventa, fondata in 1981 in Franta, care aduna peste peste 1.150 de membri, din 48 de tari. Organizatia isi propune sa fie una dintre cele mai importante voci in mediul european in ceea ce priveste reorganizarea afacerilor, turnaround si probleme de insolventa si sa faciliteze schimbul de informatii si idei intre membrii sai, precum si dialogul intre industrie si oficialii europeni.

Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Potrivit unei analize publicate de MIT Technology Review, aplicațiile de tastatură utilizate de vorbitorii de limba chineză prezintă vulnerabilități care facilitează interceptarea textelor...
YouTube a găsit o nouă modalitate prin care să afișeze reclame. Când vor apărea
YouTube a găsit o nouă modalitate prin care să afișeze reclame. Când vor apărea
YouTube a introdus recent un nou tip de reclame, numite „Pause Ads”, care se declanșează în momentul în care utilizatorii pun pauză videoclipului pe care îl urmăresc. Noua abordare...
#Radu Lotrean Consiliu INSOL, #Casa Insolventa Transilvania Lotrean, #specialisti restructurare insolventa , #Insolventa