70 de milioane euro investite de Beijing Urban Construction Engineering & Niro intr-un proiect imobiliar

Joi, 24 Iulie 2008, ora 14:04
1050 citiri

Beijing Urban Construction Engineering & Niro va incepe constructia la inceputul lunii martie 2009, a proiectului Niro Tower, format dintr-un hotel de 4 stele si apartamente. Costul investitiei ajunge la 70 milioane euro, fara a include costurile de achizitionare a terenului, a informat compania.Potrivit reprezentantilor Beijing Urban Construction Engineering & Niro, finalizarea acestui proiect imobilar situat pe Bulevardul Expozitiei este estimata sa aiba loc in cursul anului 2011. "Banii vor proveni in principal din fondurile proprii ale companiei, dar se va apela si la credite bancare", a afirmat directorul de comunicare al Niro SA, Ion Badea.


Cladirea va avea 22 de etaje, iar parcarea subterana se va desfasura pe trei nivele. Primele cinci etaje ale cladirii vor fi rezervate celor 120 de camere ale hotelului, suprafata medie construita pe camera fiind de 42 de mp. Ultimele doua etaje vor fi destinate apartamentelor de lux. In total, vor fi construite 139-143 de apartamente, numarul final al acestora urmand a se stabili in functie de configuratia apartamentelor de lux, care se va face conform beneficiarului.


Niro SA a dezvoltat proiectul Central Residential Park, primul ansamblu imobiliar din centrul Bucurestiului, si va inaugura in cursul anului viitor Hotelul Boulevard, unul din monumentele istorice ale Capitalei.


Beijing Urban Construction Engineering & Niro a fost creata in urma unui parteneriat incheiat de Niro Investment Group cu una din cele mai importante companii de constructii din China, cu scopul implicarii in proiecte majore de constructii in Romania si in Sud-Estul Europei.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...