AFI Europe Romania construieste un centru comercial in Arad

Luni, 20 August 2012, ora 12:15
3564 citiri
AFI Europe Romania construieste un centru comercial in Arad

AFI Europe Romania va construi un magazin de tip do-it-yourself in cadrul AFI Palace Arad, care se va intinde pe o suprafata totala de 3,5 hectare.

Suprafata totala de inchiriere a proiectului este de 32 mii de metri patrati, deservita de peste 1.000 de locuri de parcare. Odata cu obtinerea autorizatiei de construire, lucrarile la AFI Palace Arad vor incepe in urmatoarele luni, se arata intr-un comunicat al companiei, citat de Agerpres.

AFI Palace Arad se alatura celorlalte proiecte pe care compania le-a dezvoltat sau le-a inclus in strategia de investitii pe Romania, pentru perioada 2012-2013 - AFI Palace Cotroceni Shopping Mall, AFI Palace Ploiesti Shopping Mall, AFI Palace B.NOI Shopping Mall si cladirile de birouri AFI Business Park Cotroceni.

AFI Europe, membru al AFI Group, este activ in dezvoltarea de proiecte si investitii in Europa Centrala si de Est din 1997. Compania dezvolta si administreaza in prezent proiecte imobiliare in Romania, Cehia, Serbia, Polonia, Bulgaria, Germania si Letonia.

AFI Europe este activ in Romania din anul 2005 fiind dezvoltatorul si administratorul "AFI Palace Cotroceni", cel mai mare centru comercial din Romania si unul dintre primele cinci in Europa Centrala si de Sud-Est.

In completare, AFI Europe dezvolta un nou centru modern de birouri din Bucuresti, cu o suprafata totala inchiriabila de 70 mii de metri patrati distribuita pe cinci cladiri de clasa A care se afla in legatura directa cu mall-ul AFI Palace Cotroceni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Temperatura ideală în casă: românii preferă să aibă între 22 și 24°C în locuințe STUDIU
Temperatura ideală în casă: românii preferă să aibă între 22 și 24°C în locuințe STUDIU
Aproape jumătate dintre români susţin că temperatura ideală din locuinţă trebuie să fie cupinsă între 22 şi 24°C şi chiar peste, în timp ce doar 3,8% susţin că se simt confortabil...
Google a concediat 28 dintre angajații care au protestat împotriva contractului cu guvernul israelian
Google a concediat 28 dintre angajații care au protestat împotriva contractului cu guvernul israelian
Protestele angajaților la sediile Google din California și New York au avut consecințe grave. Demersul care avea ca scop anularea unui contract al companiei cu autoritățile din Israel a dus la...
#AFI Palace Arad, #AFI Europe Romania la Arad, #AFI Palace constructie Arad , #Investitii