ArcelorMittal isi majoreaza capitalul cu 86 milioane euro

Joi, 22 Decembrie 2011, ora 19:58
1350 citiri
ArcelorMittal isi majoreaza capitalul cu 86 milioane euro

Compania ArcelorMittal Tubular Products Holding isi va majora capitalul cu 86 de milioane de euro prin doua companii pe care le detine, ArcelorMittal Tubular Products Roman (PTRO) si ArcelorMittal Tubular Products Iasi (TPRO).

Capitalul social al ArcelorMittal Tubular Products Roman, acum de 36,11 milioane lei, ar urma sa creasca cu 292,1 milioane lei, la 328,2 milioane lei.

Pentru ArcelorMittal Tubular Products Iasi injectia de capital ar urma sa fie de 78 milioane lei, de la 162,9 milioane lei la 241 milioane lei.

Cele doua operatiuni vor fi discutate in AGA, programata pentru 26 ianurie, potrivit unor comunicate transmise de cele doua companii Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

ArcelorMittal Tubular Products Holding, inregistrata in Olanda, controleaza 69,7% din titlurile ArcelorMittal Tubular Products Roman si 96,3% din actiunile ArcelorMittal Tubular Products Iasi.

Cele mai recente tranzactii cu titlurile ArcelorMittal Tubular Products Roman au fost derulate la BVB miercuri, la pretul de 1,516 lei pe unitate, cotatie la care compania are o capitalizare de aproximatiuv 22 milioane lei (5,1 milioane euro).

Ultima tranzactie cu actiunile ArcelorMittal Tubular Products Iasi a avut loc la 2 noiembrie, la pretul de 0,84 lei pe unitate. La aceasta cotatie compania are o capitalizare de 54,7 milioane lei (12,7 milioane euro).

Grupul ArcelorMittal, cel mai mare producator de otel din lume, detine in Romania, pe langa cei doi producatori de tevi, si doua combinate siderurgice, la Galati si Hunedoara. La acestea se adauga operatorul portuar Romportmet Galati si divizia romaneasca a ArcelorMittal Construction.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#Arcelor Mittal capital, #cifra de afacere Arcelor Mittal , #Investitii