Cate hipermarketuri vor aparea in Bucuresti in urmatorii ani

Vineri, 11 Noiembrie 2011, ora 10:04
1645 citiri
Cate hipermarketuri vor aparea in Bucuresti in urmatorii ani

In ultimii zece ani s-au deschis 20 de magazine de tip supermarket in Bucuresti, dar piata pare inca sa fie atractiva pentru retele de hipermarketuri care au decis infiintarea a noi supermarketuri.

Kaufland, Auchan, Carrefour si Cora continua sa-si extinda numarul supermarketurilor din Bucuresti. In ultimele luni, acestea au stabilit de comun acord cu proprietarii terenurilor de la Electroaparataj, Romprim si Grant metal sa realizeze aici noi hipermarketuri, scrie Ziarul Financiar.

In prezent, Auchan negociaza achizitia unei platforme la Tricodava in Drumul Taberei, iar Cora se pregateste sa construiasca un hipermarket langa autogara Rahova, in timp ce Kaufland a inceput deja constructia unui supermarket pe soseaua Mihai Bravu.

De asemenea, compania irlandeza Caelum Development a inceput deja lucrarile la mall-ul Park Lake Plaza din Titan unde Cora va avea spatiu pentru un magazin.

Per ansamblu, Ziarul Financiar preconizeaza aparitia a circa 7 noi supermarketuri intr-o perioada de 2-3 ani, pe o piata unde numarul de supermarketuri si hipermarketuri si alte magazine mari cu profil de discount a atins un numar de 150 de unitati si se afla in continua.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#Auchan Cora, #supermarketuri Bucuresti, #investitii supermarketuri , #Investitii