Centrul Medical Unirea, investitii de 4,2 mil.euro la Brasov

Luni, 20 Decembrie 2010, ora 16:15
2803 citiri
Centrul Medical Unirea, investitii de 4,2 mil.euro la Brasov

Centrul Medical Unirea (CMU), unul din principalii operatori de servicii medicale private din tara, a deschis la Brasov un complex medical ce include un spital de chirurgie, spitalul de obstetrica-ginecologie Regina Maria, un stationar de pediatrie si un laborator, investitie de 4,2 milioane euro, relateaza NewsIn.

Campusul Medical Brasov include 19 cabinete si aproximativ 50 de medici angajati si se intinde pe o suprafata construita de 3.000 metri patrati.

Complexul medical va avea un numar de 27 rezerve si 40 de paturi.

Campusul Medical Brasov este dezvoltat de Centrul Medical Unirea in parteneriat cu Teo Health, un furnizor local de servicii medicale din Brasov specializat in servicii spitalicesti din aria chirurgicala.

"Estimam un numar de 10.000 de pacienti pentru primul an de activitate", a declarat directorul Campusului Medical Brasov, Costin Stefan.

Centrul Medical Unirea, dupa recenta preluare a Euroclinic, primul spital privat din Romania, a devenit cel mai complex furnizor de servicii medicale private din tara, cu peste 1.000 de medici permanenti si colaboratori in cele trei spitale si peste 23 de policlinici prezente in Bucuresti si in tara. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Săptămâna trecută, Huawei a lansat seria Pura 70, care a înregistrat vânzări impresionante pe piața din China. Cu toate acestea, perspectivele pentru piețele occidentale sunt mai...
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
Diversitatea informațiilor și situațiile complexe fac ca unele întâlniri de afaceri să fie solicitante. Lucrurile se pot complica, iar tu ești mai puțin concentrat pe rezultatul final. De...
#centrul, # medical, # unirea, # investitii , #Investitii