Pornind de la problmatica ridicata de evolutia economiei romanesti, in ziua de 11 iunie, reprezentanti ai MADR, ANSVSA, ANPC, APDRP, APIA, precum si ai principalelor organizatii profesionale din Romania (Romalimenta, APRIL, ARC, Rompan, APCPR) vor incerca sa identifice solutii menite sa reaseze cele mai importante domenii ale industriei alimentare pe un trend ascendent.
Cat de favorabil este mediul de afaceri pentru investitorii din sectoarele de carne, lapte si panificatie din Romania? In ce masura sunt dispuse autoritatile sa implementeze acele decizii care sa eficientizeze activitatea companiilor si sa le creeze premize pentru iesirea din impas? Aceste intrebari sunt puse in fiecare zi de jucatorii celor trei industrii reprezentate la Expo-Conferinta Meat & Milk 2014, organizata de Agentia infoALIMENT, care va avea loc la Hotel Hilton din Sibiu in zilele de 11 si 12 iunie.
Dezbaterile vor purta urmatoarele titluri:
* Plus-valoarea, influentata de relatia stat-investitor (Sedinta generala)
* Respectarea cu strictete a legislatiei sanitar-veterinare (Workshop-Carne)
* Calitatea alimentului si increderea consumatorului in eticheta (Workshop-Lapte)
De raspunsurile la aceste intrebari depinde viabilitatea companiilor, dar si imaginea generala a pietei, grav afectate de legislatia neadecvata sau prost aplicata, de efectele negative ale pietei negre, de proasta calitate a produselor comercializate de evazionisti si neincrederea tot mai accentuata a consumatorilor in produsele alimentare, toate acestea determinand diminuarea consumului si, implicit, a volumului de afaceri.
Prin prezenta la Meat & Milk 2014, veti putea participa la dezbateri, avand oportunitatea de a intra in dialog cu reprezentanti ai statului si ai asociatiilor profesionale, de a le adresa intrebari, fiind parte a unui moment care va poate influenta in bine propria afacere.
Detalii despre programul complet al evenimentului, tematica, participanti, speacker-i, modalitate de inscriere, puteti afla accesand www.meat-milk.ro.