Cum relansam o relatie de business neglijata?

Marti, 02 Februarie 2010, ora 12:08
1290 citiri
Cum relansam o relatie de business neglijata?

Forum Invest, impreuna cu un grup european de companii, organizeaza in perioada 19-26 februarie 2010 Clubul Liderilor de la Havana, o reuniune a unui grup restrans de lideri  de companii si factori de decizie din Romania si Europa Centrala si de Sud-Est cu inalti oficiali din spatiul cubanez.

In cadrul intalnirilor organizate cu prilejul Clubului de la Havana, vor fi abordate teme legate de piata si legislatia investitiilor in Cuba, domenii cu potential pe piata cubaneza pentru oamenii de afaceri locali, oportunitati pe piata energetica cubaneza (perspective de investitii si consultanta in domeniile energiei electrice, foraj si exploatarea zacamintelor de petrol si gaze).

Clubul Liderilor de la Havana este o premiera pentru comunitatea de afaceri din Romania iar obiectivul seriilor de intalniri din cadrul Clubului este de a deschide noi oportunitati de business si de a relansa o relatie economica neglijata in ultimii 20 de ani.

In ciuda crizei economice, Produsul Intern Brut al Cubei a crescut cu 1,4 puncte procentuale in 2009, conform datelor oficiale anuntate la sfarsitul anului trecut de guvernul de la Havana.

Conform acelorasi date, productia interna a scazut insa cu 1,1% iar ministrul Economiei si Planificarii din Cuba, Jorge Murillo, a estimat recent o crestere de 1,9% a PIB-ului pentru anul 2010, in ciuda recesiunii mondiale pe care Cuba o atribuie erorilor capitalismului.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Nu doar companiile occidentale vin să facă bani în România, ci și arabii, mai nou. Florin Barbu, ministrul Agriculturii din partea PSD, a anunțat investițiile pe care antreprenorii din Qatar...
#forum invest, #clubul liderilor Havana, # business , #Investitii