DHL a finalizat terminalul operational din incinta aeroportului Cluj-Napoca

Joi, 08 Mai 2014, ora 16:11
2503 citiri
DHL a finalizat terminalul operational din incinta aeroportului Cluj-Napoca

DHL, furnizor de servicii internationale de curierat expres si logistica, a inaugurat terminalul operational situat in incinta Aeroportului International "Avram Iancu" din Cluj-Napoca.

Principalele avantaje pe care aceasta investitie le ofera partenerilor DHL din partea nord-vestica a Romaniei sunt: imbunatatirea timpilor de livrare si preluare si o capacitate mai mare de procesare a coletelor prin aparatul X-ray dedicat DHL.

"Prin continuarea planului de investitii DHL demonstreaza inca o data angajamentul sau de a-si dezvolta semnificativ operatiunile pe piata din Romania. Mediul economic din Cluj si din zona nord-vestica a tarii este unul foarte promitator. Vom continua sa investim in aceasta zona, ca parte esentiala a strategiei noastre de dezvoltare." a declarat Domnul Daniel Kearvell, Director General DHL Express Romania.

Noul terminal operational DHL permite ca procesul de sortare a marfii sa se faca imediat dupa sosirea acesteia in aeroport, iar accesul coletelor se face direct catre pista, acestea conducand la imbunatatirea timpilor de livrare si preluare pentru expedierile internationale cu pana la 60 de minute, ceea ce reprezinta un castig semnificativ pentru partenerii DHL din aceasta zona a tarii. La eficientizarea timpilor de livrare si preluare contribuie si aparatul Xray dedicat operatiunilor DHL, cu ajutorul caruia este posibila procesarea unui numar mai mare de expedieri, intr-un timp mai scurt.

Investitia permite de asemenea livrari in aceeasi zi pentru judetul Cluj dar si pentru principalele orase din judetele limitrofe: Alba, Bistrita - Nasaud, Harghita, Salaj, Maramures, Mures, Satu Mare, Sibiu.

DHL continua planul de investitii din Romania

DHL confirma astfel continuarea planului de investitii pe piata din Romania, cu precadere a investitiilor operationale demarate in anii trecuti, ca parte a strategiei companiei de a deveni prima optiune pentru clientii sai atunci cand acestia isi aleg partenerul pentru serviciile de curierat expres international.

Din seria investitiilor operationale realizate de DHL in ultimii doi ani putem aminti: innoirea flotei cu 100 de autovehicule utilitare mari cu rafturi interioare (Volkswagen Crafter), care opereaza in toata tara si care au dublat capacitatea de transport pe teritoriul Romaniei, oferind o eficienta si o siguranta mai mare a livrarilor; operarea unor aeronave cargo noi la

Arad si Cluj, pentru deservirea zonei de vest a tarii, care ofera capacitate de incarcare marita si care au permis extinderea acoperirii pentru serviciile cu livrare in aceasi zi pentru clientii din aceasta regiune. Expedierile clientilor din partea de nord-est a tarii sunt exportate acum in acceasi zi datorita unui parteneriat incheiat de DHL cu o linie comerciala pentru ruta Iasi - Bucuresti in anul 2012.

DHL are o experienta de peste 22 de ani pe piata din Romania, aproape 500 de angajati, opereaza cu 3 aeronave, detine o flota de peste 200 de masini si ofera o acoperire de 100% la nivel national, prin cele 42 de locatii aflate in cele mai importante orase de pe intreg teritoriul tarii.

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#dhl romania, #investitii dhl , #Investitii