Gecad ePayment: Majorare de capital social cu 1,1 milioane lei

Luni, 20 Februarie 2012, ora 16:35
2128 citiri
Gecad ePayment: Majorare de capital social cu 1,1 milioane lei

Gecad ePayment International SA, lider pe piata de solutii integrate eCommerce din Romania, isi majoreaza capitalul social cu 1,1 milioane lei, la 1,2 milioane lei, prin emiterea unui numar de 110.000 de actiuni noi.

Inainte de majorare, Gecad ePayment International SA avea un capital social de 100.000 lei, potrivit unei hotarari a actionarilor de la sfarsitul anului trecut.

"Majorarea capitalului social se va face prin emiterea unui numar de 110.000 actiuni noi, fiecare cu o valoare nominala de 10 lei, in urma compensarii creantei MIH Allegro cu actiuni ale societatii", se mentioneaza in anunt.

MIH Allegro are asupra societatii Gecad ePayment International SA o creanta de 8,16 milioane lei.

Potrivit anuntului, Gecad ePayment International "doreste sa majoreze capitalul social prin compensarea creantei MIH Allegro cu actiuni ale acesteia, emise cu prima de emisiune, iar MIH Allegro, in calitate de creditor al societatii, este de acord cu aceasta compensare".

Actionarul MIH PayU renunta la dreptul de preferinta si declara ca nu participa la majorarea capitalului social al societatii.

In urma acestei majorari, MIH Allegro detine 99,99917% din capitalul social al societatii, iar MIH PayU 0,00083% din actiuni.

Grupul Allegro, parte a companiei media internationale Naspers Ltd., a achizitionat, in 2010, 83% din actiunile companiei GECAD ePayment International SA, lider in furnizarea de solutii eCommerce integrate pe piata romaneasca.

GECAD ePayment International este furnizor de solutii eCommerce integrate, lider pe piata romaneasca a sistemelor de plati online. Compania dezvolta solutia proprietara ePayment, dedicata exclusiv companiilor care detin sau doresc sa isi deschida o afacere online in Romania. ePayment este marca inregistrata a companiei GECAD ePayment International SA.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Nu doar companiile occidentale vin să facă bani în România, ci și arabii, mai nou. Florin Barbu, ministrul Agriculturii din partea PSD, a anunțat investițiile pe care antreprenorii din Qatar...
#Gecad majorare capital, #Gecad actiuni, #Gecad plati eCommerce , #Investitii