H&M inaugureaza un nou magazin la Sibiu

Luni, 03 Septembrie 2012, ora 14:17
2545 citiri
H&M inaugureaza un nou magazin la Sibiu

Retailerul suedez de imbracaminte H&M va deschide, in aceasta toamna, al 17-lea magazin din Romania, situat in galeria comerciala a Shopping City Sibiu, a anuntat compania de consultanta imobiliara DTZ Echinox.

Compania de consultanta imobiliara a intermediat inchirierea spatiului de 1.554 metri patrati.

DTZ Echinox este la a saptea colaborare cu H&M. In ultimii doi ani, compania de consultanta imobiliara a intermediat inchirierea spatiilor din Bucuresti Mall si Plaza Romania (Anchor Group), Sun Plaza (EMCT), Electroputere Parc (K&S), Atrium Center Arad (Atrium Centers) si Lotus Center (Lotus Market), suprafete care totalizeaza peste 11.500 mp.

"H&M isi continua expansiunea in Romania. Dupa mai mult de un an de prezenta pe piata romaneasca, suntem foarte multumiti de rezultate", a declarat, intr-un comunicat, Ewa Jarzemska, marketing & PR manager H&M.

Grupul H&M (Hennes&Mauritz) a fost fondat in Suedia, in 1947, si are peste 2.300 de magazine in 40 de piete, unele deschise in sistem de franciza.

Vanzarile H&M in Romania au crescut de aproape trei ori in primul semestru fiscal incheiat la 31 mai, de la 11,6 milioane euro in urma cu un an la 32,6 milioane euro.

Vanzarile H&M s-au triplat in primul semestru din 2012

Parte din portofoliul fondului britanic Argo Real Estate Opportunities Fund, centrul comercial Shopping City Sibiu a fost deschis in 2006 si are o suprafata inchiriabila de aproximativ 80.000 mp.

In prezent, centrul comercial gazduieste retaileri precum Real, Carrefour, Baumax, Altex, Flanco, Domo, Mobexpert, Proges, KFC, C&A, New Yorker, Takko, Deichmann, Hervis, Orsay, Humanic, Douglas si DM.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#HM inaugurare magazin Sibiu, #retea HM Romania, #HM rezultate financiare 2012, #investitii HM Romania , #Investitii