Investitie de 20 milioane de euro in Giurgiu

Joi, 18 Octombrie 2012, ora 14:07
1583 citiri
Investitie de 20 milioane de euro in Giurgiu

Grupul austriac Voestalpine a investit 20 de milioane de euro intr-o fabrica pentru prelucrarea otelului din Girgiu.

Fabrica are o suprafata de 9.500 metri patrati si o capacitate de 130.000 tone pe an, se arata intr-un comunicat citat de Mediafax.

Materia prima va fi adusa de la otelaria voestalpine din Linz, Austria, unde se afla si sediul central al grupului si va fi folosita pentru producerea de tabla din otel.

Unitatea este o investitie green-field, iar pentru inceput are 50 locuri noi de munca. Fabrica a devenit operationala in luna octombrie.

"Steel Service Center Romania combina productia de fasii si foi din otel de calitate inalta cu solutiile logistice personalizate si serviciile de livrare punctuala, pentru a asigura aprovizionarea principalilor parteneri europeni din domenii precum auto, electrocasnice si energie", se spune in comunicat.

In anul financiar 2011-2012 grupul voestalpine a avut venituri de peste 12 miliarde de euro si profit operational (EBIT) de 704 milioane de euro. Grupul are circa 46.500 de angajati la nivel international.

Divizia de formare a metalelor din grupul austriac planuieste investitii de peste 100 milioane de euro in instalatiile noi de productie din China, SUA, Africa de Sud, Romania si Germania, ca parte a unei strategii globale in sectorul automobilelor.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#investitie voestalpine, #investitie Girgiu voestalpine, #investitie fabrica voestalpine Girgiu , #Investitii