Italienii investesc 1,5 milioane de euro intr-un parc industrial din Bacau

Sambata, 11 Mai 2013, ora 13:10
2993 citiri
Italienii investesc 1,5 milioane de euro intr-un parc industrial din Bacau

O investitie in valoare de 1,5 milioane de euro, specializata in fabricarea de componente mecatronice pentru importante firme auto din Europa, (BMW, Renault, FIAT, PSA, DAF, Iveco, TRW, KSS9 a fost inaugurata, sambata, intruna din halele de productie din Parcul industrial HIT din Hemeiusi Bacau, de catre firma italiana Vimercati SPA.

"Este o realizare de excelenta nu numai pentru ca noua unitatea de productie dispune, pe o suprafata de 2.500 mp, de o dotare de varf in domeniu, dar si in ceea ce priveste timpul de implementare a proiectului, acesta fiind, iata, finalizat in doar patru luni prin conlucrarea eficienta intre autoritati, constructori, montori si personalul angajat", a declarat, pentru AGERPRES, Aldo Vimercati, proprietarul firmei italiene.

Potrivit acestuia, noua unitate de fabricatie va permite, in cel mai scurt timp, noi dezvoltari ale activitatii de productie, prin instalarea si a altor doua linii de asamblare si, implicit, crearea de noi locuri de munca.

Punerea in functiune are loc in chiar ziua in care se aniverseaza cinci ani de prezenta a companiei ,,Vimercati SPA' pe platforma HIT Hemeiusi Bacau.

Valoarea financiara a investitiilor realizate in acest interval de timp s-a ridicat la 3 milioane de euro, cifra de afaceri a crescut de 50 de ori si s-au creat 186 de noi locuri de munca.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#investitie italia Bacau, #parc industiral auto Bacau, #investitii straini Romania , #Investitii