Lichidatorii cauta investitori cu 2,5 milioane lei pentru fabrica de marochinarie Capris Sebes

Joi, 03 Octombrie 2013, ora 15:59
2562 citiri
Lichidatorii cauta investitori cu 2,5 milioane lei pentru fabrica de marochinarie Capris Sebes
Sursa foto: Ziarulunirea.ro

Una dintre cele mai renumite fabrici de marochinarie din tara noastra, Capris Sebes, intrata in insolventa in 2008 si in faliment din 2012, este scoasa din nou la licitatie publica, suma solicitata ajungand acum la aproximativ 2,5 milioane fata de aproape 4 milioane de lei in ianuarie.

Lichidatorul judiciar, o firma din judetul Hunedoara, a anuntat ca in data de 21 octombrie va fi organizata o noua licitatie, la sediul sau din Deva, iar in caz de neadjudecare, va fi reluata in 28 octombrie, in aceleasi conditii.

Ofertantii sunt obligati sa se prezinte la sediul lichidatorului judiciar cu cel putin 24 de ore inainte de data licitatiei, in vederea depunerii cautiunii reprezentand 10% din valoarea de pornire, precum si a documentelor de participare la licitatie prevazute in caietul de sarcini.

Daca pentru licitatia din ianuarie, suma solicitata pentru fabrica de marochinarie - constructii, teren, mijloace fixe si obiecte de inventar, in bloc, cu o suprafata totala de peste 8.500 de metri patrati, a fost de aproape 4 milioane de lei, exclusiv TVA, de aceasta data pretul a scazut la 2.570.000 de lei, exclusiv TVA. Pentru statia de epurare si terenul intravilan in suprafata de peste 6.000 de metri patrati, pretul de pornire este de 144.000 de lei, exclusiv TVA, in conditiile in care in ianuarie aceasta a fost de 240.00 de lei, de asemenea exclusiv TVA.

Lichidatorul judiciar scoate la vanzare si produse finite, in bloc, respectiv incaltaminte, posete, haine de piele pentru femei si barbati, diverse articole din piele, la pretul de pornire de circa 87.000 de lei. La inceputul anului, pretul de pornire era de 145.000 de lei.

In plus fata de ianuarie, este scoasa la vanzare prin licitatie publica marca Capris, reprezentata de eticheta ce face obiectul unui certificat eliberat in iunie de Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci. Pretul de pornire al licitatiei este de 23.000 de lei, exclusiv TVA.

Capris Sebes are ca obiect principal de activitate fabricarea de articole de voiaj si marochinarie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#fabrica marochinarie Capris Sebes, #faliment Capris Sebes, #lichidator Capris Sebes , #Investitii