McDonalds va lansa HappyMeal cu carti in Anglia

Miercuri, 11 Ianuarie 2012, ora 10:14
3666 citiri
McDonalds va lansa HappyMeal cu carti in Anglia

McDonalds ar putea deveni in scurt timp cel mai mare retailer de carti pentru copiii din Anglia, dupa ce a decis sa inlocuiasca jucariile de plastic din Happy Meal cu o carte.

Lantul de fast-food va oferi 9 milioane de carti Mudpuddle Farm, scrise de Michael Morpurgo, in urmatoare patru saptamani, dupa ce a semnat un parteneriat cu Harper Collins, informeaza The Telegraph.

In 2011, vanzarile in sectorul cartilor pentru copii au inregistrat o medie de 1,16 milioane unitati pe saptamana sau de circa 6,4 milioane pe luna, ceea ce inseamna ca McDonalds va oferi considerabil mai multe carti pentru copii decat sunt vandute in medie intr-o saptamana.

MacDonald a declarat ca o strategie similara in Suedia s-a dovedit populara.

In plus, introducerea unei cartii in Happy Meal, alaturi de decizia de a vinde numai lapte ecologic sau de a imprima caloriile produselor pe meniu face parte din strategia generala de imbunatatire a reputatiei companiei.

Referitor la noua strategie McDonalds, asociatiile non-guvernamentale care sustin alfabetizarea au declarat ca nu conteaza daca decizia companiei a fost determinata de dorinta de a-si imbunatati imaginea, important este ca in opt din zece familii cu copii mici, care vin cel putin odata pe an la McDonald, se va citi o carte.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#mcdonalds, #Happy Meal McDonalds, #restaurant McDonalds, #calorii McDonalds , #Investitii