Medlife investeste cinci milioane de euro si estimeaza o crestere cu 40% a cifrei de afaceri,in 2009

Marti, 17 Februarie 2009, ora 12:44
1659 citiri
Medlife investeste cinci milioane de euro si estimeaza o crestere cu 40% a cifrei de afaceri,in 2009

Medlife va investi anul acesta cinci milioane de euro si va crea aproximativ 250 de noi locuri de munca, se arata intr-un comunicat de presa transmis astazi de companie.

Prima etapa a investitiilor se va derula in perioada martie-aprilie 2009 si va fi facuta dupa relocarea spatiilor de birouri din Calea Grivitei in Piata Victoriei, actiune ce a fost deja finalizata in luna ianuarie.
Potrvit comunicatului, MedLife a inceput investitiile pentru extinderea maternitatii din cadrul Memorial Hospital cu 500 de metri patrati, aceasta urmand sa atinga suprafata de aproximativ 4000 metri patrati.. Extinderea consta in deschiderea unor apartamente de lux pentru nasteri, ce vor avea fiecare doua camere – rezerva propriu zisa si living si vor fi introduse noi servicii medicale.


Cea de-a doua investitie din prima etapa, in suprafata, de inca 500 metri patrati, consta in extinderea sectiei ambulatorii de medicina materno-fetala din cadrul Hyperclinicii Grivita. Extinderea va fi orientata pe o zona de mare cerere in Romania– cupluri infertile, genetica, fertilizare in vitro si imagistica ultraspecializata (ecocardiografie fetala).


Cu acest plan de investitii. Medlife estimeaza ca va depasi cifra de afaceri stabilita initial la 31, 5 milioane de euro, realizand astfel o crestere cu 40%, fata de 2008, cand s-a inregistrat o cifra de afaceri de 21, 2 miloane de euro. Medlife mentioneaza ca de la 950 salariati inregistrati la finalul anului 2008 se va ajunge la aproximativ 1200 in acest an.
Medlife detine peste 1/3 din cota de piata din Bucuresti si aproximativ 6% la nivel national, potrivit companiei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
Dacă ai reușit să economisești o anumită sumă de bani și cauți soluții de a o multiplica, ai ajuns unde trebuie. Totuși, înainte de a lua o decizie, este important să stabilești ce...
Dotează igienic intrările în spațiul tău de business, pentru o bună curățenie și siguranță!
Dotează igienic intrările în spațiul tău de business, pentru o bună curățenie și siguranță!
Indiferent de domeniul de activitate, în afaceri, igienă și siguranța nu ar trebui să fie niciodată neglijate. Exista anumite in care acest aspect este cu atat mai important, intrucat...
#afaceri, #cifra, #de, #investitii, #plan , #Investitii