Nik Halik - multimilionar, strateg financiar, trainer, investitor, explorator spatial privat si personal developer

Miercuri, 08 Octombrie 2008, ora 15:39
2025 citiri
Nik Halik - multimilionar, strateg financiar, trainer, investitor, explorator spatial privat si personal developer

Pe 14 octombrie, cu putin inainte de zborul sau in cosmos, planificat la sfarsitul lunii, multimilionarul Nik Halik vine in Romania pentru Conferinta "Young Leaders' Forum".

Nik Halik este fondatorul a doua companii financiare, Money Masters Global si Financial Freedom Institute.

Si-a conceput planul vietii la varsta de 8 ani, iar la 20 de ani era milionar in urma investitiilor facute in proprietati si actiuni la bursa. "Piata bursiera este cea mai grozava masinarie de generat bani continuu de pe planeta. Am studiat si am conceput strategii specifice, generatoare de venituri.", sustinea Halik cu ceva timp in urma.  


Nik Halik este primul civil certificat ca astronaut din Australia, cel care s-a scufundat 10 km pentru a lua cina pe Titanic, a participat la expeditii in Antarctica si a escaladat patru dintre cei mai inalti munti din lume.

In prezent, Nik Halik se pregateste intens in Rusia, la Centrul Spatial de Pregatire al Cosmonautilor Yuri Gagarin, pentru a efectua primul sau zbor in spatiu.  Este autorul primei carti - The Thrillionaire - lansate in mod oficial in spatiu, strateg financiar si antreprenor de succes.


Nik Halik va participa la cea de-a doua editie a conferintei Young Leaders Forum, care va avea loc la Bucuresti in perioada 14-15 octombrie 2008. Cum amendeaza afirmatiile despre eficienta financiara a pietei bursiere, in contextul crizei actuale? Cum isi rescrie startegia de investitii imobiliare, sursa sa initiala de venit?

Ce rol joaca atitudinea si dezvoltarea personala in implinirea unei cariere de succes? Din perspectiva multifatetata a personalitatii sale, Halik va provoca pe tinerii politicieni si oameni de afaceri romani la dialoguri constructive.


Printre cei care au confirmat prezenta la eveniment se numara Todd Benjamin - Analist Financiar, CNN, Bogdan Olteanu - Presedintele Camerei Deputatilor din Romania, Sergiu Oprescu, Presedinte Alfa Bank Romania, Marius Ghenea, Presedinte PC Fun, Sebastian Ghita, Presedinte Asesoft,  Catalin Avramescu, Consilier de Stat - Administratia Prezidentiala, Oana Niculescu Mizil - General Manager, Cade.


Agenda conferintei cuprinde dezbateri centrate pe leadership-ul politic, managerial si antreprenorial - o reflexie asupra crizelor actuale.


Pentru mai multe detalii despre agenda evenimentului va invitam sa accesati website-ul conferintei.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...