Noul proprietar al restaurantelor OSHO Steak si Retsina (fost OSHO Fish), Georgios Malideros, asteapta o crestere cu 30% a afacerilor celor doua unitati situate in cartierul Primaverii din Capitala, pe care le-a cumparat in decembrie anul trecut de la omul de afaceri Florin Radulescu.
Radulescu, care detine si furnizorul de solutii de climatizare si instalatii AVI Compact, estima in octombrie anul trecut ca OSHO va incheia 2013 cu o cifra de afaceri de aproximativ 2,8 milioane de euro, de la 2,5 milioane euro in 2012.
"Pentru 2014, estimam o crestere a cifrei de afaceri cu aproximativ 30%, Retsina contribuind cu 40% la atingerea cifrei de afaceri. Ne propunem ca intr-un an de zile sa ne situam in topul restaurantelor cu meniu preponderent de peste din Bucuresti", a declarat Georgios Malideros, care face parte din familia care pus bazele conceptului Mega Image.
Noul proprietar a investit 180.000 euro in cele doua restaurante
Dupa preluare, noul proprietar a investit 180.000 euro in cele doua restaurante, respectiv in transformarea OSHO Fish in Retsina, restaurant cu specific mediteraneean, si in reamenajarea si schimbarea echipamentelor din bucatarie la OSHO Steak.
O parte considerabila din investitiile in bucatarie au vizat achizitionarea cuptoarelor-grill Josper, folosite de cele mai bune restaurante din topul Michelin si de bucatari renumiti precum Gordon Ramsay si Jamie Oliver.
Peste 60% din clientii Retsina si OSHO Steak provin din zona corporate si au varsta de peste 35 de ani.
OSHO a fost deschis in 2010 si este primul restaurant-macelarie din Romania si unul dintre primele cinci restaurante premium din Bucuresti.