Pariu cu piata imobiliara. Vezi ce investitii face omul de afaceri Ovidiu Sandor

Miercuri, 21 Noiembrie 2012, ora 16:19
1704 citiri
Pariu cu piata imobiliara. Vezi ce investitii face omul de afaceri Ovidiu Sandor

Omul de afaceri Ovidiu Sandor a anuntat finalizarea celei de-a patra cladire de birouri din Timisoara, un proiect in care a investit 10 milioane de euro.

Proiectul a beneficiat de o finantare europeana nerambursabila prin Programul Operational Regional 2007-2013 (POR), scrie Agerpres.

"Desi valoarea totala a proiectului s-a ridicat la 71,6 milioane de lei (circa 16 milioane de euro), suma efectiv cheltuita a fost de 43,7 milioane de lei (circa 10 milioane de euro), ceea ce a permis o economie considerabila, inclusiv de fonduri europene, fata de suma previzionata initial", se arata intr-un comunicat al companiei.

Constructia a inceput pe 22 septembrie 2010 pentru a fi finalizata la timp, pe 21 noiembrie 2012.

Cladirea are o suprafata inchiriabila de 9.500 mp destinati spatiilor de birouri si servicii, care se adauga celor 25.000 metri patrati livrati deja in perioada 2007-2010. Gradul de ocupare a cladirii nou finalizata este de 60%, companii precum SAP sau Autoliv extinzandu-si prezenta in proiect.

Un loc de parcare in Bucuresti costa cel putin 40 de euro

Pe langa companiile multinationale, spatiile nou livrate asigura si o serie de facilitati pentru IMM-uri locale si start-up-uri din IT sau alte industrii inovative.

"Componenta de sprijinire a afacerilor dezvoltate la nivel local asigurata de finantarea europeana, orientata spre IMM-uri si start-up-uri din domenii inovative, a fost materializata prin crearea unei zone de 'serviced offices', concept nou pe piata office din Timisoara si a unui spatiu de co-working pentru 37 de persoane, preponderent start-up-uri din IT & C. Estimam ca proiectul nostru va contribui la crearea a cel putin 300 de locuri de munca suplimentare", a declarat Ovidiu Sandor.

Grupul suedez Skanska cumpara un teren de 14 mil. de euro de la Popoviciu

Proiectul CBC a ajuns astfel la o suprafata inchiriabila de 34.500 de metri patrati, iar dezvoltatorii au inceput amenajarea santierului pentru cea de-a cincea cladire. In total proiectul va avea 43.000 mp inchiriabili.

Primele trei cladiri au fost cumparate de catre fondul sud-african de investitii NEPI care si-a asumat si achizitia ultimelor doua imobile in cea mai mare tranzactie imobiliara din acest an.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#cladire birouri Timisoara, #Sandor cladire birouri Timisoara, #investitie cladire birouri Timisoara , #Investitii