Planurile lui Szarvadi pentru era postDomo: jucarii, electrocasnice in Ungaria si case

Joi, 10 Septembrie 2009, ora 10:09
3843 citiri
Planurile lui Szarvadi pentru era postDomo: jucarii, electrocasnice in Ungaria si case

Lorand Szarvadi, omul care a fondat cel de-al doilea retailer de electronice si electrocasnice din Romania, se apropie de finalul mandatului de executiv al grupului TehnomarketDomo (TMD) pe plan local si a pus deja bazele pentru noi proiecte.

Szarvadi, 42 de ani, a incercat in imobiliare, unde intentiona sa dezvolte un proiect rezidential pe o suprafata de 100 de hectare, dar a amanat investitiile si a revenit tot in retail. A fondat Toyplex, o retea de magazine de jucarii pe care vrea sa o transforme in Toys R US-ul Romaniei (cea mai mare retea de retail de articole pentru copii din lume - n.red.) si a cumparat in urma cu jumatate de an Electroworld Ungaria, companie pe care vrea sa o angajeze in lupta cu Media Markt pe piata vecina.

"In cazul in care ma retrag din pozitia executiva (din cadrul TMD detinut de fondul Equest Investment Balkans - n.r.) voi ramane in consiliul de administratie. Probabil de la 1 ianuarie voi fi ocupat cu aceste doua noi proiecte, iar Toyplex trebuie sa devina autoritatea numarul unu in jucarii", a spus Szarvadi.

Ce il determina pe Szarvadi sa se retraga de la conducerea TMD Romania?

"Grupul urmeaza sa adopte o structura unica pentru toate tarile, cu un director general, un CFO, o structura de marketing si achizitii unica, dar eu nu sunt interesat sa preiau functii in alte tari."

Retragerea de la conducerea Domo, din care a vandut in urma cu doi ani 75% din actiuni pentru 75 de milioane de euro, depinde insa de clauzele contractuale confidentiale si de indicatorii de performanta atinsi. 

Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm a anunțat recent lansarea noii platforme Snapdragon X Plus, destinată laptopurilor, promițând performanțe remarcabile, durată extinsă de viață a bateriei și capacități avansate...
#proiecte, # retailer, # investitii , #Investitii