Policolor terenul din Theodor Pallady si muta fabrica in vestul Capitalei

Vineri, 26 Septembrie 2014, ora 09:35
1772 citiri
Policolor terenul din Theodor Pallady si muta fabrica in vestul Capitalei
Sursa foto: Klar

Un dezvoltator imobiliar va prelua terenul aferent platformei industriale detinuta de Policolor in Bucuresti, pe Bulevardul Theodor Pallady, iar facilitatile de productie si activitatile administrative vor fi relocate in zona de vest a Capitalei.

"Policolor a agreat vanzarea terenului din Theodor Pallady, aflat in proprietatea sa, catre un dezvoltator imobiliar. Vanzarea efectiva se va derula pe parcursul a trei ani, perioada in care fabrica Policolor va continua sa functioneze in actuala locatie. Fndurile rezultate in urma acestei tranzactii, cu implementare pe termen mediu, urmeaza sa fie directionate catre dezvoltarea unei noi platforme, proiect pe care Policolor intentioneaza sa il demareze. Platforma prevede si constructia unei noi fabrici de productie de vopsele, pentru care se asteapta deja avizele pentru demararea lucrarilor", a declarat Marius Vacaroiu, CEO Policolor-Orgachim, citat de Mediafax.

Eliberarea terenului din Theodor Pallady, in suprafata de 13,9 hectare, se va face in trei etape. Prima suprafata va fi eliberata pana la finalul acestui an, urmand apoi ca in cursul anului viitor un al doilea lot sa fie eliberat. Cel de-al treilea lot din platforma industriala Policolor va fi eliberat in anul 2017, moment la care productia si activitatile administrative ale companiei vor fi deja relocate pe noua platorma din vestul Bucurestiului.

Compania a cumparat o platforma industriala in zona de vest a Capitalei

Anterior, compania a anuntat achizitia unei platforme industriale cu suprafata de 2,5 hectare in zona de vest a Capitalei, unde vor fi relocate facilitatile de productie si activitatile administrative.

Pentru constructia noii fabrici de lacuri si vopsele Policolor, reprezentantii Policolor au anuntat anterior ca au alocat finantari de peste 6 milioane de euro.

Grupul Policolor - Orgachim opereaza doua mari unitati de productie, in Romania si Bulgaria, si este controlata de fondul de investitii RC2. Policolor vinde solutii si produse structurate in patru categorii: Policolor Arhitectural (decorarea si finisarea casei), Deko Professional (constructii, amenajari si sisteme complete de termoizolatie), Klar Professional (refinisarea autovehiculelor) si Industrial Coatings (acoperiri industriale).

Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
#Policolor vanzare, #teren imobiliar, #investitie imobiliara , #Investitii