Rompetrol Well Services vrea sa deschida o sucursala in Libia

Miercuri, 22 Mai 2013, ora 16:35
1514 citiri
Rompetrol Well Services vrea sa deschida o sucursala in Libia

Rompetrol Well Services (PTR), divizia de servicii petroliere la sonda a grupului Rompetrol, intentioneaza sa deschida o sucursala in Libia, dupa ce la sfarsitul saptamanii trecute a anuntat ca va infiinta o alta, in Irak, regiunea Kurdistan.

Propunerea a fost inclusa pe ordinea de zi a Adunarii Generala a Actionarilor companiei, programata pentru 13 iunie, potrivit unui raport al Rompetrol Well Services transmis miercuri Bursei de Valorti Bucuresti.

Afacerile companiei au crescut cu 38% in primul trimestru, la 25,6 milioane lei, iar profitul net s-a dublat, la 6,6 milioane lei.

Grupul Rompetrol, detinut de KazMunaiGaz din Kazahstan, detine cu 71,7% din actiunile Rompetrol Well Services. In actionariat se regaseste si fondul de investitii KJK Fund SICAV-SIF, inregistrat in Luxemburg si administrat de o compania KJK Capital Management din Finlanda, cu 5,77% din actiuni.

Actiunile companiei, listate la BVB, se tranzactioneaza miercuri la bursa la pretul de 0,3848 lei/ unitate, in crestere cu 3,8%. La aceasta cotatie, capitalizarea Rompetrol Well Services este de 103,1 milioane de lei (23,7 milioane euro).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins recent portofoliul de produse, lansând nu doar noua serie de telefoane mobile Edge 50 - care include modelele Moto Edge 50 Pro, Moto Edge 50 Ultra și Moto Edge 50 Fusion -...
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA a anunțat planurile pentru o misiune care va trimite prima dronă, numită Dragonfly, pentru a explora Titan, cel mai mare satelit al planetei Saturn. Inițiativa vine după succesul dronei...
#deschidere sucursala Rompetrol Libia, #sucursala Rompetrol Well Services, #afaceri Rompetrol Well Services , #Investitii