Romprest anunta investitii de 3,5 milioane euro in 2012

Marti, 04 Septembrie 2012, ora 16:01
2058 citiri
Romprest anunta investitii de 3,5 milioane euro in 2012

Compania de salubritate Romprest va investi 3,5 milioane euro pana la finalul acestui an in utilajele necesare desfasurarii activitatii.

Compania a investit in utilaje, in ultimul an, aproximativ cinci milioane euro, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, Elena Barabancea, director in cadrul companiei.

Investitiile Romprest sunt facute atat din surse proprii, cat si externe.

Pentru anul 2012, Romprest isi propune o crestere a veniturilor cu 20% si pastrarea marjei de profit cel putin la nivelul anului 2011.

Perioada de vara a crescut numarul de utilaje Euro 5 necesare activitatii desfasurate in timpul verii.

Romprest a achizitionat si primul utilaj hibrid din Romania ce reduce consumul de combustibil cu pana la 20% prin utilizarea energiei de franare pentru incarcarea acumulatorilor. Modelul este testat, in acest moment, pe 13 piete europene si va fi utilizat in Bucuresti din 1 octombrie.

Compania are peste 6.000 de angajati la nivel de grup si deserveste peste 45 de consilii locale si peste 5.000 de agenti economici din Bucuresti si din tara.

Romprest asigura salubritatea la nivel national pe o suprafata de peste zece milioane de metri patrati. La nivelul municipiului Bucuresti, prin Facility Management, este deservita o suprafata de 550.000 metri patrati. De asemenea, compania mai acopera si o arie de 15 milioane mp de intretinere spatii verzi si arhitectura peisagera la nivel national si pe o suprafata de cinci milioane mp se aplica operatiuni de dezinfectie, dezinsectie si deratizare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
România continuă să fie pe primul loc în UE când vine vorba despre inflație. Un bun exemplu în acest sens reprezintă tarifele din stațiuni, stabilite de hotelieri. Față de anul trecut,...
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
#Romprest investitii 2012, #Romprest crestere venituri, #utilaje Romprest, #planuri Romprest 2012 , #Investitii