Sprider Stores a deschis al 4-lea magazin din Bucuresti

Joi, 25 Martie 2010, ora 14:59
1662 citiri
Sprider Stores a deschis al 4-lea magazin din Bucuresti

Retailerul de moda Sprider Stores a anuntat joi ca a deschis in cadrul mall-ului Sun Plaza al patrulea magazin din Bucuresti, in urma unei investitii de 1 milion de euro, informeaza NewsIn.

Noul magazin Sprider Stores, cu o suprafata de 1.000 mp, comercializeaza imbracaminte, incaltaminte si accesorii, precum si cu o sectiune speciala cu produse pentru amenajari interioare.

Pentru a marca inaugurarea noului magazin, Sprider Stores ofera timp de patru zile, in perioada 25-28 martie, in cadrul unitatii reduceri de 40% la toate produsele.

Reteaua Sprider Stores a intrat pe piata din Romania in anul 2007, printr-o unitate deschisa la City Mall, si opereaza in prezent circa 20.000 mp de spatii comerciale in intreaga tara, in orase precum Bucuresti, Cluj, Timisoara, Buzau, Pitesti, Bacau, Iasi, Suceava, Oradea si Targu Mures.

Pana in prezent, compania a investit peste 15 milioane de euro in amenajarea unitatilor sale in Romania.

Retailerul grec Sprider Stores Group este prezent in sud-estul Europei. Grupul opereaza 115 magazine in tari precum Grecia, Romania, Polonia, Serbia, Cipru, Bulgaria si Fosta Republica Iugoslava a Macedoniei.

Sprider Stores Group a fost infiintat in 1971 si a patruns in zona Balcanilor in anul 2000, cand a deschis primul magazin din Bulgaria.

In anul 2009, vanzarile retailerului de moda au crescut la nivel regional cu 6,4%, grupul inregistrand o cifra de afaceri de 163,8 milioane de euro. 

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#sprider, # stores, # magazin , #Investitii