Suedezii de la Skanska investesc 46 milioane de euro in Bucuresti

Marti, 26 Februarie 2013, ora 16:12
2090 citiri
Suedezii de la Skanska investesc 46 milioane de euro in Bucuresti

Grupul suedez Skanska a inceput lucrarile aferente primei faze a proiectului de birouri Green Court Bucharest in urma achizitionarii terenului si a obtinerii autorizatiei de construire la finalul anului 2012, investitia fiind de 46 milioane euro.

Proiectul imobiliar lansat de Skanska in Bucuresti este amplasat pe strada Gara Herastrau in zona Floreasca-Barbu Vacarescu si este alcatuit din trei cladiri de birouri de clasa A cu o suprafata totala inchiriabila de 52.000 metri patrati. Fiecare cladire va avea 12 niveluri supraterane si trei subterane.

Prima faza a investitiei cuprinde o cladire de birouri cu o suprafata totala inchiriabila de 19.500 metri patrati, precum si parcarea subterana pentru primele doua cladiri ale complexului. Proiectul a obtinut deja pre-certificare LEED Gold, care presupune fatada cu inalta eficienta energetica si sistemul de iluminare dotat cu senzori de prezenta.

Finalizarea proiectului este estimata pentru trimestrul patru al anului 2014.

"Suntem entuziasmati de lansarea primului nostru proiect de investitii imobiliare in Bucuresti. Consideram Bucurestiul o piata importanta pentru noi; vedem aici un mare potential si si avem planuri pe termen lung. (...) Am primit deja solicitari din partea potentialilor clienti care sunt interesati de produse sustenabile si de inalta calitate intr-o zona de afaceri consacrata", a declarat presedintele Skanska Romania, Andreas Lindelöf.

Skanska Romania, parte din Grupul Skanska, este un dezvoltator de cladiri ecologice, compania incepandu-si activitatea in Romania in anul 2011.

Grupul Skanska are in prezent 57.000 de angajati in pietele pe care activeaza din Europa, Statele Unite si America Centrala. Avand sediul general in Stockholm, Suedia, si fiind listata la Bursa Stockholm, Skanska a inregistrat in 2012 vanzari totale de 132 miliarde coroane suedeze.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
România continuă să fie pe primul loc în UE când vine vorba despre inflație. Un bun exemplu în acest sens reprezintă tarifele din stațiuni, stabilite de hotelieri. Față de anul trecut,...
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
#Green Court Bucharest cladiri birouri, #Green Court constructie, #constructie cladiri Bucuresti Skanska , #Investitii