Termenul de depunere a ofertelor pentru infrastructura de comunicatii RO-NET s-a prelungit

Marti, 07 Ianuarie 2014, ora 15:56
1568 citiri
Termenul de depunere a ofertelor pentru infrastructura de comunicatii RO-NET s-a prelungit

Ministerul pentru Societatea Informationala a prelungit cu 13 zile, pana la 20 ianuarie, la solicitarea potentialilor investitori, perioada in care pot fi depuse ofertele pentru concensionarea lucrarilor de construire a unei retele telecom in zone defavorizate, estimate la 370 de milioane de lei.

Termenul initial a fost anuntat pentru marti, 7 ianuarie.

Celelalte conditii din anuntul de participare, publicat la 12 noiembrie 2013, raman neschimbate, potrivit datelor publicate de autoritatea contractanta pe www.e-licitatie.ro.

Conform anuntului de concesionare, proiectul RO-NET consta in concesionarea lucrarilor de proiectare si construire a unei infrastructuri nationale de comunicatii si operarea acestei infrastructuri in vederea furnizarii de servicii de comunicatii in localitatile tinta (zone defavorizate eligibile) din 35 de judete.

Proiectul, estimat la 369,5 milioane de lei, TVA inclusa (83 milioane de euro)

"Lucrarile se executa cu finantare din fonduri structurale. Localitatile tinta sunt repartizate in sapte regiuni consolidate geografic si administrativ (loturi investitionale). Suma aferenta cheltuielilor diverse si neprevazute se ridica la 7.164.210,00 lei, reprezentand 2,46% din valoarea estimata a contractului. Cuantumul cheltuielilor diverse si neprevazute pe fiecare lor investitional este de 1.023.458,57 lei", se mai spune in anuntul de concesionare publicat pe www.e-licitatie.ro.

Castigatorul licitatiei va primi in concesiune reteaua RO-NET pentru o perioada de 18 ani, la sfarsitul carora o poate cumpara.

Studiul de fezabilitate al proiectului a fost realizat de consortiul format din societatile Confero Finance si Cognos Bussines Consulting, valoarea contractului ridicandu-se la 1,88 milioane de lei (2,33 milioane lei cu TVA inclusa), potrivit datelor Ministerului pentru Societatea Informationala anuntate in februarie 2013.

Managmentul proiectului va fi asigurat societatile Aego Business Consulting si European Funds Invest pentru 901.716 lei (1,12 milioane lei cu TVA inclusa) pentru 40 de luni, contract castigat in urma unei licitatii organizate in 2012.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#termen RO NET, #proiect RO NET, #RO NET Ministerul Informatiilor , #Investitii