Adrian Purcarea este noul Director General Medicover Romania

Luni, 29 Iulie 2013, ora 13:20
3402 citiri
Adrian Purcarea este noul Director General Medicover Romania
Sursa foto: Paginademedia.ro

Adrian Purcarea a fost numit in functia de Director General al Medicover Romania. Acesta ii va raporta lui John Stubbington, Chief Operating Officer Medicover Group si va coordona activitatea clinicilor si a spitalului Medicover.

"Odata cu lansarea primului spital din Romania in anul 2012, Medicover a intrat intr-o noua etapa de dezvoltare a business-ului local, oferind toata gama de specialitati in clinici si in spitalul complet integrat (cu maternitate, neonatologie, pediatrie, imagistica, specialitati medicale si chirurgicale si ambulator) precum si servicii de laborator prin Synevo Romania.

Adrian Purcarea aduce in echipa de leadership Medicover experienta in management din cadrul unor companii locale si multinationale - impreuna vom consolida prezenta companiei Medicover in Romania, prin activitatea clinicilor si a spitalului" a declarat John Stubbington, Chief Operating Officer Medicover Group.

Adrian Purcarea a absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti si detine un MBA in Marketing in cadrul Programului MBA Romano-Canadian. Experienta sa profesionala include arii de activitate precum: cercetari de marketing, consultanta, software si servicii pentru companii locale si multinationale.

Din anul 2006 a ocupat functia de Country Manager pentru Freescale, o fosta divizie Motorola, coordonand o echipa formata din 300 de angajati. De asemenea, Adrian Purcarea este profesor asociat in cadrul Programului MBA Romano-Canadian, unde preda un curs de management si strategie.

Grupul Medicover are, in acest moment, peste 8,500 de angajati, dintre care 1,000 sunt in Romania (inclusiv specialistii Synevo).

Compania ofera servicii medicale in Spitalul Medicover din Bucuresti si in cele 11 clinici proprii din Bucuresti, Cluj, Constanta, Iasi, Timisoara, Ploiesti, Brasov.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
România continuă să fie pe primul loc în UE când vine vorba despre inflație. Un bun exemplu în acest sens reprezintă tarifele din stațiuni, stabilite de hotelieri. Față de anul trecut,...
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
#director general Medicover, #Adrian Purcarea director Medicover, #schimbare mangement Medicover , #Manageri