Berarii din Romania au un nou sef: Andrew Highcock

Miercuri, 27 Februarie 2013, ora 13:09
1912 citiri
Berarii din Romania au un nou sef: Andrew Highcock

Presedintele Ursus Breweries, Andrew Highcock, a preluat, din februarie, conducerea Asociatiei Berarii Romaniei.

Andrew Highcock a preluat conducerea Asociatiei de la Hezy Ovadia, presedintele URBB - Tuborg Romania, al carui mandat a ajuns la final.

"Sunt onorat de aceasta noua pozitie in cadrul Asociatiei Berarii Romaniei, o organizatie care de aproape zece ani reuseste cu succes sa reprezinte un sector important al economiei locale, fiind vocea comuna a industriei atat in dialogul cu autoritatile, cat si cu iubitorii berii", a declarat Andrew Highcock.

Fostul presedinte al Asociatiei, Hezy Ovadia, a subliniat ca mandatul lui Highcock nu va fi unul usor, dat fiind contexul creat de recenta crestere a accizei la bere.

"Am convingerea ca impreuna vom gasi cele mai bune cai pentru a depasi acest moment. Mai mult, din pozitia de sector in cadrul caruia evaziunea fiscala este zero - una dintre mandriile industriei berii - vom sustine si mai departe faptul ca solutia sporirii veniturilor bugetare nu o reprezinta in niciun caz cresterea taxelor, ci reducerea evaziunii fiscale la nivelul pietei bauturilor alcoolice", a spus Hezy Ovadia.

Anterior venirii in Romania, Andrew Highcock a ocupat timp de doi ani pozitia de director general al Pivovary Topvar, compania locala parte din grupul SABMiller in Slovacia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Noua versiune Android 15 va introduce o funcție inovatoare care va alerta utilizatorii atunci când dispozitivele lor sunt pe cale să se defecteze din cauza uzurii excesive a cipului de stocare...
#manageri Asociatia Berarilor, #sef Ursus manager asociatie, #asociatia Berarii Romaniei conducere , #Manageri