Bogdan Oprea, BGS - Despre echilibrul perfect intre afacere si familie

Sambata, 01 Decembrie 2012, ora 00:00
10818 citiri
Bogdan Oprea, BGS - Despre echilibrul perfect intre afacere si familie
Foto: libertatea.ro

Bogdan Oprea, proprietarul grupului de firme BGS, considera ca unul dintre cele mai dificile lucruri cu care s-a confruntat in acest business a fost educarea pietei. Anul 2012 a fost unul greu, dar cu reusite pentru afacerea care ii aduce lui Bogdan Oprea echilibrul perfect intre profesie si familie.

Ii plac cainii, masinile, motoarele si sportul, iar relaxarea inseamna pentru omul de afaceri din spatele BGS efort maxim, de cele mai multe ori. II place sa faca off road, plimbari lungi cu motorul sau cu cainele, in natura.

Despre planurile pentru 2013, evolutia afacerii sale si pozitia BGS in piata, vorbeste Bogdan Oprea, intr-un interviu acordat Business24.

Spuneti-ne mai multe despre afacerea BGS. De unde e pornit ideea de a crea un grup de firme de paza si protectie?

Idea de firma de paza a venit natural. Noi inainte sa facem BGS, am lucrat la mai multe firme de profil si ne-am dat seama ca putem face ceva mai bun si mai profesionist. Este o afacere ca oricare alta si nu trebuie sa fi fost in politie sau armata ca lucrurile sa mearga bine.

Cum a fost anul 2012 pentru afacerile dumneavoastra?

2012 a fost un an greu dar ne-am atins toate obiectivele, ba chiar am deposit un pic din ce ne-am propus.

Care au fost cele mai mari provocari in tot acest timp?

Cel mai greu este de departe sa lucrezi cu oamenii si apoi as spune ca aproape la fel de dificil este sa educi piata. In speta, consumatorii trebuie sa inteleaga faptul ca daca nu alegi un serviciu sau produs de calitate, mai bine nu il iei.

Acel proverb "sunt prea sarac sa imi pot permite lucruri ieftine" este absolut real. Sunt clienti care angajeaza pe te miri cine si au pretentia sa fie serviti ireprosabil la un pret de nimic. Ei bine, nu se poate.

Dar probabil ca din acest motiv sunt asa multe branduri auto... noi suntem un produs premium care, zicem noi, (dar si clientii) ne meritam banii. Numai anul trecut am prins 502 infractori in flagrant delict cu echipele de interventie si am avut un total de 1048 de persane predate politiei per total.

Ce planuri aveti pentru 2013?

In 2013 sper sa o tinem tot asa.

BGS este, practic, o afacere crescuta in sanul familiei. Cat de usor sau cat de greu va este sa gasiti un echilibru intre planurile de business si cele personale?

Pentru noi este echilibrul perfect: afacere - familie. Asta ne da sansa sa fim cat mai mult timp impreuna. Pe de alta parte, noi suntem o familie foarte unita si asta ne-a ajutat foarte mult

Are legatura afacerea pe care ati dezvoltat-o cu vreo pasiune de-a dumneavoastra? Ce pasiuni aveti?

Imi plac cainii, masinile, motoarele, sportul. Concluzia o trageti dumneavoastra.

Ce planuri aveti pentru sarbarile de anul acesta? Obisnuiti sa profitati de aceste momente pentru a evada din afaceri?

Sarbatorile de iarna, bineinteles ca le voi petrece cu familia.

Ce face Bogdan Oprea, de obicei, pentru a se relaxa?

Pentru mine, relaxarea inseamna de foarte multe ori efort maxim. Ca atare, merg la curse de off road, plec la drum mai lung cu motorul, imi plimb cainele cu orele in natura sau, pur si simplu, stau acasa si ma uit la filme.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#Bogdan Oprea BGS, #afaceri Oprea BGS, #Bogdan Oprea BGS pasiuni , #Manageri