Cosmote inaugureaza primul magazin propriu din Satu-Mare

Luni, 26 Iunie 2006, ora 15:32
1437 citiri

COSMOTE inaugureaza astazi primul sau magazin din Satu Mare, situat in centrul orasului pe strada Corneliu Coposu.Magazinul, dotat conform celor mai moderne standarde, se extinde pe o suprafata de 117 mp.

In noul magazin COSMOTE, clientii au acces la cele mai avantajoase produse si servicii de comunicare mobila. Abonamentele COSMOTE ofera telefoane performante gratuite si minute nationale incluse incepand de la cel mai accesibil abonament de pe piata cu numai 3 euro si 10 minute nationale incluse pana la varianta de abonament cu 480 de minute nationale incluse. In functie de tipul de abonament pentru care opteaza, clientii COSMOTE au posibilitatea de a alege intre mai multe modele de telefoane performante precum Nokia 3220, Motorola V360, Sony Ericsson K300i si multe altele.

Tot la noul magazin, locuitorii din Satu Mare pot achizitiona Cartela COSMOTE, cea mai avantajoasa cartela de pe piata. Utilizatorii Cartelei COSMOTE beneficiaza de cel mai mic tarif unic de 16 eurocenti/minut in orice retea si 10 eurocenti/minut catre un numar favorit, precum si de 12 luni de valabilitate si bonus 20% la fiecare reincarcare.

A"Prin deschiderea acestui nou magazin, dorim sa intampinam cererea crescanda de produse si servicii COSMOTE din regiunea Transilvaniei. Locuitorii din Satu Mare vor putea apela la echipa dedicata de profesionisti COSMOTE care va sta la dispozitia clientilor pentru alegerea celor mai accesibile si relevante solutii de comunicare mobilaA" spune Chirana Bajdu, Corporate Stores Manager, COSMOTE Romania.

Fiind disponibile in cele 16 de magazine proprii COSMOTE, dintre care 4 in Transilvania, produsele si serviciile COSMOTE sunt de asemenea distribuite in peste 400 de magazine la nivel national prin retelele RomTelecom, Germanos si Internity, si prin aproximativ 9.000 de puncte de vanzare.

Bloombiz

www.directnews.ro - Topul stirilor zilei

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...