Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

De ce sa cumperi un soft ERP pentru compania ta?

De ce sa cumperi un soft ERP pentru compania ta?

"Aplicatiile ERP sunt destinate managerilor pentru a-i ajuta sa-si gestioneze mai bine resursele financiare si materiale, fluxurile de numerar, sa-si planifice productia sau activitatile de distributie si sa urmareasca tot fluxul de business", a declarat pentru 3idei in cadrul evenimentului ROMANS, Emil Bobocea, director de vanzari Epicor Software.

Potrivit acestuia, ERP este un instrument care permite managerilor sa-si monitorizeze in timp real parametrii prin care controleaza afacerea.

Reprezentantul Epicor a mentionat ca preturile varieaza in functie de tipul solutiei, de tipul de utilizatori, precum si de modulele si functionalitatile incluse in cadrul aplicatiilor.


Astfel, conform Epicor, aceste instrumente pot costa de la cateva mii de euro, pana la sute de mii.


“ERP se impune in momentul in care managerul simte ca volumul activitatii a crescut si nu mai poate controla fluxurile de activitate”, precizeaza Bobocea.


In ceea ce priveste avantajul acestor aplicatii, Bobocea a subliniat faptul ca ERP asigura un management integrat.


“Orice departament functional se regaseste in aplicatie, apar toate tranzactiile pe care le efectueaza si sunt interconectate cu celelalte”, a adaugat pentru 3idei Emil Bobocea.


Vezi video pe 3idei.roTi-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2186 ori
Citeste mai multe desprecompanie erp management manager preturi soft