Dezvoltatorul imobiliar Adama are un nou CEO

Joi, 09 Ianuarie 2014, ora 10:41
1930 citiri
Dezvoltatorul imobiliar Adama are un nou CEO

Dezvoltatorul imobiliar Adama, detinut integral de IMMOFINANZ Group, l-a numit pe Laszlo Csiki in functia de CEO, detinuta anterior de Andreas Holler.

Schimbarea are scopul de a continua parcursul promitator al companiei din ultimii doi ani, consolidarea pozitiei detinute de Adama in piata si stimularea perspectivelor sale de dezvoltare.

Laszlo Csiki are experienta in sectorul asset management

Laszlo Csiki are o experienta vasta pe piata de asset management. Din noiembrie 2011, el a ocupat functia de Head of Corporate Asset & Facility Management pentru estul Europei in cadrul Metro Group.

"Accederea in Adama si pe piata rezidentiala, totodata, este o provocare si o responsabilitate pentru mine. Sunt foarte incantat sa am un rol direct in trasarea parcursului viitor al dezvoltatorului imobiliar lider de piata in sud-estul Europei pe sectorul rezidential si sa continui munca remarcabila depusa in cadrul companiei de management-ul anterior intr-o piata aflata in mod evident in curs de dezvoltare", a declarat Csiki, CEO Adama.

De-a lungul ultimilor 15 ani, Csiki a detinut diverse functii de conducere, asumandu-si responsabilitati operationale si regionale ca Managing Director pentru Metro Group Retail Real Estate Romania si Regional Director pe Europa Centrala si de est al Metro Group Asset Management.

Cu o activitate acoperind tari precum Romania, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Croatia sau Grecia, Laszlo Csiki detine expertiza in domeniul imobiliar, de property si asset management, precum si in cel al investitiilor.

Nascut in Romania, el detine o Diploma in Economie obtinuta la Universitatea Libera din Berlin, completata de absolvirea Masterului "Science Real Estate" organizat in parteneriat de trei universitati: Universitatea Nottingham, Universitatea Tehnica din Budapesta si Universitatea Economica din Budapesta.

Andreas Holler isi continua activitatea in cadrul IMMOFINANZ Group

In acelasi timp, Andreas Holler isi continua activitatea in cadrul IMMOFINANZ Group, preluand responsabilitatea constructiei de apartamente in Austria, fiind numit membru in Consiliul de Administratie al BUWOG Group.

El a ocupat functia de membru in Consiliul Executiv Adama din noiembrie 2011, gestionand preluarea companiei de catre IMMOFINANZ Group. Acesta s-a ocupat in mod direct de procesul de integrare in cadrul grupului cu scopul de a valorifica schimbul de sinergii dintre cele doua companii.

"In anul 2011, cand Adama a fost preluata de IMMOFINANZ, intregul sector rezidential se confrunta cu niste conditii de piata dificile si de aceea am depus eforturi continue pentru a revitaliza acest domeniu. Rezultatele consemnate in ultimii doi ani sunt semnificative, Adama devenind o companie internationala cu o vasta perspectiva si expertiza locala. Sunt convins ca dl. Csiki va contribui cu succes la misiunea pe care am inceput-o in Romania, adaugand responsabilitatilor sale o abordare dinamica", a spus Holler.

Pe parcursul a numai doi ani, multiple etape au fost parcurse cu succes sub managementul lui Andreas Holler, alaturi de o echipa de profesionisti romani cu experienta pe piata rezidentiala din Romania.

Adama a demarat in 2012 si 2013 noi etape de dezvoltare pentru Edenia Titan 2 si Evocasa Optima 2 in Bucuresti, respectiv Copou Bellevue in Iasi. In plus, in 2013 s-a inregistrat un ritm al vanzarilor in crestere cu 25% comparativ cu 2012.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat recent o actualizare majoră în toate platformele sociale ale companiei Meta, inclusiv WhatsApp, Facebook, Instagram și Facebook Messenger....
Dotare obligatorie pentru o categorie de operatori economici. Riscă amenzi de până la 10.000 de lei sau suspendarea activității în caz contrar
Dotare obligatorie pentru o categorie de operatori economici. Riscă amenzi de până la 10.000 de lei sau suspendarea activității în caz contrar
Operatorii economici care nu vor respecta obligaţia de a asigura dotarea automatelor comerciale cu aparate de marcat electronice fiscale (AMEF), în vederea transmiterii datelor fiscale către...
#management adama, #schimbari management, #adama imobiliae , #Manageri