Diana Segarceanu: Sustin pasiunea sotului meu pentru golf

Sambata, 02 Noiembrie 2013, ora 00:00
15791 citiri
Diana Segarceanu: Sustin pasiunea sotului meu pentru golf

Diana Segarceanu, sotia tenismenului Florin Segarceanu, este directorul Avenor College, scoala in care fostul jucator de tenis a investit recent trei milioane de euro.

Adora ceea ce face si ar lua-o de la zero oricand, mai ales pentru ca este intr-o afacere de familie si are copiii aproape, deci nici nu simte ca ar petrece prea mult "la birou".

"Munca si timpul liber sunt intotdeauna intr-o companie care ne face cea mai mare placere", sustine doamna Segarceanu, care, in timpul liber cand nu practica yoga sau nu se duce la intalniri cu profesionisti din zona sa de interes, ii sustine cea mai mare pasiune de acum a sotului: jocul de golf.

"Eu sunt doar sustinator al pasiunii sotului meu. Il inteleg si-l insotesc la concursuri sau evenimente de golf", spune aceasta.

Inainte de a investi in scoala, Florin Segarceanu se gandea la o investitie in golf, dar si intr-o scoala de tenis, proiecte care "asteapta inca momentul prielnic sa se dezvolte", sustine Diana Segarceanu, intr-un interviu acordat Business24.

Cum s-a nascut ideea de infiinta o gradinita, in 2003?

Fetita noastra mergea la o gradinita foarte simpatica, iar la un moment dat am primit propunerea sa investim in dezvoltarea ei. Asadar, am preluat gradinita si, de atunci, am condus-o pe drumul dezvoltarii pana in ziua de azi.

Care a fost modelul care v-a inspirat?

Modelul educational britanic este cel care ne inspira si pe care il admiram.

In afara de Avenor College, mai aveti si alte proiecte in desfasurare, in acest moment?

Florin este actionar in compania care reprezinta marca de echipament sportiv Wilson.

Infiintarea acestei afaceri a venit ca un stalp de sustinere pentru educatia copiilor dumneavoastra, insa a ocupat si mai mult din timpul dumneavoastra personal. Cat timp liber va ramane si cat reusiti sa petreceti alaturi de cei dragi?

Daca ne gandim bine, in timp ce muncim suntem tot timpul impreuna: copiii invata sub ochii nostri, sotul meu este dezvoltatorul campusului, iar sora mea este co-fondator al acestei scoli si manager activ, majoritatea prietenilor nostri au copiii la scoala noastra si ne vedem zilnic cu ei.

Asadar munca si timpul liber sunt intotdeauna intr-o companie care ne face cea mai mare placere.

Daca ar fi s-o luati de la inceput ati mai intra intr-o astfel de afacere?

Categoric da.

Cum alegeti sa va relaxati in timpul liber?

Yoga este pasiunea pe care mi-am descoperit-o recent si care imi da energie, dar ma si ajuta sa-mi pastrez echilibrul.

Sunt o sursa de relaxare, inspiratie si bucurie ocaziile in care pot sa stau de vorba sau sa intalnesc oameni interesanti, care sunt un model atat pentru mine cat si pentru copiii mei. Asadar, conferintele si intalnirile cu profesionisti din zona mea de interes sau personalitati pe care le admir sunt o delectare, un mod excelent de a-mi petrece timpul liber.

Impartasiti si dumneavoastra pasiunea sotului pentru golf?

Eu sunt doar sustinator al pasiunii sotului meu. Il inteleg si-l insotesc la concursuri sau evenimente de golf.

Joc si golf, mai ales de cand au inceput si copiii nostri sa joace, dar totul este la nivel de incepatori.

V-ati gandit vreodata sa investiti in golf?

Inainte sa investim in scoala, Florin - fiind un mare pasionat de golf - se gandea la o investitie in golf. Acum nu mai e cazul, dar niciodata nu se stie.

La un moment dat sotul dumneavoastra declara ca ar vrea sa investeasca intr-o scoala de tenis. S-a concretizat acest vis pana acum sau face inca parte din planurile de viitor?

Este un proiect care asteapta inca momentul prielnic sa se dezvolte.

Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Consiliul General al Capitalei a aprobat vineri majorarea salariilor de bază pentru funcţiile din cadrul aparatului de specialitate al primarului general şi din cadrul serviciilor şi...
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
Banca Națională a României (BNR) și-a dat avizul vineri, 29 martie, pentru o propunere legislativă care ar muta în sarcina băncii centrale protecția consumatorilor în relația cu...
#Diana Segarceanu Avenor College, #afaceri familia Segarceanu, #investitii Segarceanu , #Manageri