Domo isi schimba managementul. Kim Koellner, ales CEO

Miercuri, 13 Noiembrie 2013, ora 10:35
3740 citiri
Domo isi schimba managementul. Kim Koellner, ales CEO

Kim Koellner a fost numit de Consiliul de Administratie al Domo Retail la conducerea companiei in locul lui Dragos Dinu, care a condus compania in perioada de tranzitie.

Koellner va prelua functia de CEO al Domo Retail din 15 noiembrie si va avea ca misiune implementarea unor noi standarde de calitate si dezvoltarea modelelor de retail, deoarece consumatorul are din ce in ce mai multa nevoie de un sprijin eficient, limpede si captivant, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

Noul director al Domo are peste 10 ani de experienta in domeniul retail pe pietele din Franta, Germania si Romania. Este de origine sud-coreana si a urmat studiile in Germania si Statele Unite.

"Noua etapa din dezvoltarea Domo marcheaza trecerea de la o companie de familie la una de anvergura internationala. O astfel de structura permite convertirea conexiunilor internationale in beneficiul clientilor, aducand preturi mai bune si calitate superioara a serviciilor", spune Koellner.

Sud-coreeanul ii va succede lui Dragos Dinu, care a coordonat reorganizarea si eficientizarea proceselor interne creand premisele unei cresteri de aproape 15% a vanzarilor pe metru patrat.

"Mi-am indeplinit obiectivele mai rapid si am ales sa ma concentrez pe cateva proiecte personale. Noua echipa de la Domo este bine pregatita pentru competitia intensa din domeniu si mizeaza pe inovatie si serviciu orientat catre client", a declarat Dinu.

Noul CEO al companiei va avea in vdere Internetul si comertul digital ca platforma pe care se va multiplica potentialul comertului clasic, al celui online si al celui sprijinit de sistemul GSM.

"Consumatorul final din Romania trebuie sa beneficieze de servicii, competenta si sprijin in alegerea sa, in asa fel incat sa se bucure de cel mai bun pret pentru cea mai buna calitate. Un antreprenoriat de succes trebuie sa plece de la valorile dezvoltarii sustenabile a societatii - este convingerea noastra ferma", afirma Koellner.

Echipa va avea in continuare tot sprijinul actionarilor, asigurand astfel coerenta si fluidizarea tuturor proceselor de business.

In acest sens, alaturi de echipa manageriala Domo vor fi permanent prezenti doi reprezentanti ai actionarilor: Mag. Eugen Petrov - Presedintele Consiliului de Administratie - si Sigmund Klein - consultant in cadrul Consiliului de Administratie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ministerul Energiei a amanat decizia de continuare a proiectului nuclear american NuScale de la Doicesti
Ministerul Energiei a amanat decizia de continuare a proiectului nuclear american NuScale de la Doicesti
AGA companiei de stat Nuclearelectrica (SNN) nu a luat decizia de continuare a proiectului de construire, pe amplasamentul fostei termocentrale pe cărbune de la Doicești, a unei centrale nucleare...
O americancă demontează clișeele despre România. Clipul este viral pe rețelele de socializare VIDEO
O americancă demontează clișeele despre România. Clipul este viral pe rețelele de socializare VIDEO
Americanca Janna, stabilită de mai bine de cinci ani în România, a captat atenția pe TikTok prin demontarea stereotipurilor comune despre țara noastră. Clipul ei este viral acum cu peste...
#Kim Koellner CEO Domo, #management Domo Retail, #Dragos Dinu director Domo , #Manageri