Harley-Davidson apasa pe acceleratie!

Joi, 04 Octombrie 2007, ora 13:00
1255 citiri

Dupa ce a intrat pe piata romaneasca luna trecuta, marca americana de motociclete Harley-Davidson planuieste vanzari de 1.000 de motociclete, in total, in urmatorii cinci ani, a declarat joi pentru NewsIn, managerul companiei pentru Europa Centrala si de Est, David Hackshall.

"De la intrarea pe piata romaneasca, de acum cateva saptamani, am avut deja solicitari pentru anumite modele. Este prea devreme sa vorbim de cifre de vanzari pentru anul acesta sau pentru anul viitor, dar putem anunta pentrru urmatorii cinci ani o tina totala de 1.000 de unitati", a spus managerul companiei pentru Europa Centrala si de Est, David Hackshall.

Directorul a precizat ca pana la sfarsitul acestui an va fi deschis primul showroom al Harley-Davidson aflat in Bucuresti, iar pentru 2008 este in plan deschiderea unui nou showroom.

Harley-Davidson Bucuresti comercializeaza in Romania gama completa de motociclete a companiei, iar preturile variaza intre 6.650 euro si 23.400 euro, fara taxe.

Harley-Davidson Motor Company a fost infiintata in 1903 si produce motociclete premium de capacitate mare dar si o linie completa de accesorii pentru motociclete si haine.

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.


HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...