Hello Kitty vaneaza Craciunul. Ce vanzari estimeaza reprezentanta locala anul acesta

Vineri, 13 Decembrie 2013, ora 16:02
2442 citiri
Hello Kitty vaneaza Craciunul. Ce vanzari estimeaza reprezentanta locala anul acesta

Brandul Sanrio Hello Kitty a intrat in Romania abia in martie 2013, dar de atunci pana in decembrie a incasat aproximativ 200.000 de euro din vanzarea de produse cu tematica vestitului personaj japonez.

De Craciun, Country Managerul se bazeaza pe simplul fapt ca simpatica pisicuta, lasata intentionat fara zambet ca posesorul obiectului sa-si transpuna imaginar emotiile in el, are un succes urias intre doamne si domnisoare.

In perioada urmatoare "vanzarile sunt estimate a atinge valoarea de aproximativ 40.000 euro", spune Petre Colindeata.

In plus, omul de afaceri nu se rezuma doar la reprezentanta din Bucuresti. "Brandul isi propune extinderea lantului de magazine proprii si in alte orase din Romania. De asemenea, brandul doreste o prezenta mai mare in domeniul online", explica acesta.

Cine este Hello Kitty

Hello Kitty este un personaj celebru si indragit in intreaga lume, produs de compania japoneza Sanrio. Ikuko Shimizu este creatorul primului produs Hello Kitty, o poseta din vinil cu o pisicuta alba desenata pe ea, aparuta in Japonia in 1974.

Brandul Sanrio a luat fiinta cativa ani mai tarziu, in 1980, cu un colt mic intr-un magazin din Germania, ajungand ca astazi sa cuprinda 3.000 de locatii care afiseaza peste 2.000 de produse dedicate domnisoarelor si doamnelor.

Citeste interviul integral cu managerul pe Romania al Sanrio Hello Kitty in urmatoarea editie de weekend "Cum sa-i cheltuiesti".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#cadou Hello Kitty, #Hello Kitty Craciun, #Hello Kitty Romania , #Manageri