Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Netbridge, un nou challenge

Netbridge, un nou challenge
La aproape 8 ani de la infiintarea netBridge, investitie a grupului financiar american NCH Advisors, a decis ca indiferent de costuri si riscuri sa conceapa si sa implementeze sisteme moderne manageriale corespunzatoare unui domeniu in plina expansiune.A"Gasirea unei formule competitive care sa combine armonios nevoia de crestere accelerata, tineretea angajatilor si structura unei companii mari este challenge-ul caruia trebuie sa ii faca fata netBridge in anii care urmeazaA", declara Cristian Petriceanu, noul director al netBridge.
Pe masura ce internetul devine din ce in ce mai accesibil in Romania nevoia unor servicii de calitate creeaza o diferenta majora in optiuni; managementul profitabil al acestui efort este un nou challenge caruia compania isi propune sa ii faca fata.

Trafic.ro este primul sistem care ofera managerilor de site statistici publice si private iar utilizatorilor un ranking suficient de precis; replicat international in Serbia, Spania, Canada si Noua Zeelanda, sistemul se bucura de un real succes.
Okazii.ro este cel mai vizitat site de licitatii on-line; sute de licitatii se desfasoara in paralel oferind un pret de piata pentru produse cel mai adesea unicat.
Hr-Romania.ro este singurul serviciu destinat angajatilor de middle si top-management;
Myjob.ro este al treilea serviciu de profil din tara si este in plina dezvoltare avand cel mai mare numar de job-uri afisate.
Boom.ro este liderul in domeniul advertising-ului; noile tehnologii dezvoltate isi propun sa pastreze aceasta pozitie in conditiile unei competitii crescute in mod natural.


netBridge isi propune sa continue politica de dezvoltare si colaborare cu ceilalti jucatori in piata; desi investitiile in internet au fost si raman un mare risc financiar, NCH Advisors isi va continua politica prudenta de dezvoltare in acest domeniu.


Cristian Petriceanu este absolvent al Facultatii de Automatica, Bucuresti; in 2003 a primit titlul de MBA conferit de Pittsburgh University.


Pentru lista completa a serviciilor netBridge va invitam sa accesati www.netbridge.ro


NCH Advisors a investit din 1994 in Romania peste 300 milioane dolari SUA in diverse domenii de activitate precum: panificatie (Vel Pitar), proprietati imobilare (Winmarkt, Romarta), materiale de constructii (Elpreco). In aceasta perioada au avut loc doua exit-uri amjore respectiv Comcereal SA cumparat de grupul Cargill si Romportmet cumparata de grupul Mittal.


Contact:
netBridge Investments
tel: (+40).722.526.216; (+40).748.201.185Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1266 ori