RIM schimba conducerea. Vezi cine preia lupta impotriva Apple

Luni, 23 Ianuarie 2012, ora 09:35
1256 citiri
RIM schimba conducerea. Vezi cine preia lupta impotriva Apple

Producatorul BlackBerry, Research In Motion (RIM) are un nou CEO, in persoana lui Thorsten Heins care ii va inlocui pe co-fondatorii Jim Balsillie si Mike Lazaridis.

Noul sef al RIM lucreaza in companie de patru ani, el ocupand in trecut o functie similara la Siemens AG, scrie Bloomberg.

Directorul Barbara Stymiest va prelua functia de presedinte al companiei, in timp ce Lazaridi, care a fondat compania in 1984, va deveni vice presedinte. Jim Balsillie, celalalt director eliberat din functie isi va pastra pozitia in consiliul de administratie.

Prin aceasta miscare, RIM incearca sa reintre in cursa impotriva Apple si Google Inc. Numai in cursul anului 2011 pretul actiunilor companiei au scazut cu 75 procente.

Telefoanele RIM ocupa o cota de piata de 11 procente, conform datelor celui de-al treilea trimestru al 2011, in coborare de la cele 15 procente ocupate cu un an in urma.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#conducere RIM, #Research in Motion conducere, #schimbare lideri RIM , #Manageri