Seful grupului Bilderberg: In afara Romaniei, oamenii au mai multa incredere in viitorul tarii decat au romanii

Joi, 17 Octombrie 2013, ora 20:30
1911 citiri
Seful grupului Bilderberg: In afara Romaniei, oamenii au mai multa incredere in viitorul tarii decat au romanii

Romania seamana cu Europa, dar in afara tarii, oamenii au mai multa incredere in viitorul Romaniei decat au romanii, a declarat, joi, vicontele Etienne Davignon, presedintele Grupului Bilderberg.

"Este nevoie de curaj ca sa faci ceea ce trebuie sa faci si sigur ca exista un pret politic pe care trebuie sa-l platesti pentru acesta. Este important ca institutiile sa fie de incredere. Este important ca institutiile europene sa iasa din notiunea ca ele sunt birocrate si tehnocrate si nu le pasa de oameni, pentru ca institutiile creaza sustenabilitate si noi avem nevoie de speranta si de sustenabilitate. Cred ca si Romania are si ea nevoie de aceasta. Romania seamana cu Europa, dar in afara tarii, oamenii au mai multa incredere in viitorul Romaniei decat au romanii", a spus Etienne Davignon, in cadrul conferintei "Europa, incotro?".

Acesta a subliniat ca exista capacitatea de a face lucrurile mai bune, "nu este un vis", este fondat pe realitatea materiala si pe o forma de disciplina care combina solidaritatea si seriozitatea.

De asemenea, Etienne Davignon si-a exprimat speranta ca anul viitor "o sa avem sfarsitul recesiunii", inclusiv in tari cu situatii dificile, precum Grecia si ca "o sa avem inceputul intoarcerii la crestere economica".

Conferinta 'Europa, incotro?' a fost organizata cu prilejul aniversarii a 20 de ani de la infiintarea Asociatiei Romane pentru Clubul de la Roma (ARCoR) si cu participarea extraordinara a vicontelui Etienne Davignon, presedintele Grupului Bilderberg.

Vicontele Etienne Davignon, seful grupului Bilderberg, se afla in aceste zile intr-o vizita oficiala in Romania. Davignon a declarat miercuri, la sosirea pe aeroportul Otopeni, ca, in prezent, Romania se descurca mai bine ca SUA.

"Toate guvernele din lume se straduiesc sa faca totul din ce in ce mai bine. Romania se descurca mai bine decat Statele Unite ale Americii in momentul de fata", a declarat Vicontele Etienne Davignon, seful Bilderberg, in contextul unui eventual faliment al SUA.

Joi, seful Bilderberg a vizitat birourile West Gate, unde se afla sediile unor multinationale precum Dacia Renault, Siemens sau Societe Generale.

Considerat a fi unul dintre principalii sustinatori ai proiectului Uniunii Europene, vicontele Etienne Davignon se afla in Romania la invitatia lui Liviu Tudor, secretarul general al Asociatiei Romane pentru Clubul de la Roma.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#seful Bilderberg Romania, #vizita Romania seful Bilderberg, #BNR seful Bilderberg , #Manageri