Sorin Minea, despre cel mai drag cadou de Craciun

Miercuri, 25 Decembrie 2013, ora 00:00
2285 citiri
Sorin Minea, despre cel mai drag cadou de Craciun

Sorin Minea, seful Romalimenta, este adeptul Craciunului traditional, petrecut in familie. Isi aminteste ca a mers, pana la 6-7 ani, in fiecare an la colindat, iar cel mai drag cadou a fost o pereche de cizme rosii din cauciuc "cu un calut pe ele, aduse din Polonia".

Nu cumpara cadouri scumpe apropiatilor si nici partnerilor de afaceri pentru ca este de parere ca sarbatorile de iarna sunt o perioada de bucurie "si atat".

"Craciunul pentru noi este in primul rand traditie. Nu este ziua in care se fac cadouri costisitoare. Este o zi in care se fac cadouri de familie, lucruri mici", spune Sorin Minea.

Cum si unde sarbatoriti Craciunul? Sunteti adeptul Sarbatorilor traditionale sau preferati ceva mai neconformist?

Intotdeauna petrec Craciunul in familie. Masa de Craciun este masa traditionala, ziua de Craciun este o traditie. De cand ma stiu il petrecem doar in familie.

Care va este cea mai draga amintire de Craciun? Dar cadou? Va amintiti de vreo investitie facuta cu banii stransi "la colindat"?

Cred ca cea mai draga amintire de Craciun este in perioada copilariei cand se facea bradul. Megeam la colindat la fiecare Craciun pana pe la 6-7 ani. Cadoul care mi-a ramas in minte din perioada copilariei este o pereche de cizme rosii din cauciuc cu un calut pe ele aduse din Polonia de tatal meu. Pe vremea mea nu se dadeau bani la colindat. Se dadeau nuci si mere.

Ce i-ati cerut lui Mos Craciun anul acesta?

Un an bun, este singurul lucru. Putin mai multa liniste din perspectiva profesionala. Daca se pot potoli jucatorii de pe scena politica ar fi bine. Daca ar fi mai putina politica si mai mult ne-ar lasa sa ne facem treaba.

Ce fel de Mos Craciun sunteti? Ce va place sa daruiti si cum alegeti cadourile pentru familie, prieteni?

Craciunul pentru noi este in primul rand traditie. Nu este ziua in care se fac cadouri costisitoare. Este o zi in care se fac cadouri de familie, lucruri mici. Deci o perioada de bucurie si atat.

Dar pentru partenerii de afaceri si angajati?

Foarte rar le trimit cadouri.

Daca ar fi sa-i cereti Mosului o masura economica pentru mediul de afaceri, care ar fi aceasta?

Reducerea TVA pentru intraga industrie alimentara.

Aveti o urare pentru romani in prag de Sarbatori?

Sa se destepte.

Ce urare aveti pentru partenerii dumneavoastra de afaceri?

Aceleasi sanse ca pentru mine in anul viitor.

Meta a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor
Meta a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor
Meta, în colaborare cu Misinformation Combat Alliance (MCA), a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor generate prin inteligență...
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile, prin introducerea unei caracteristici îmbunătățite de „partajare audio”....
#Minea Craciun, #traditii Craciun Minea, #Minea cadouri Craciun , #Manageri