Posta Romana fuge peste hotare si va face livrari internationale

Joi, 25 Iulie 2013, ora 15:52
2440 citiri
Posta Romana fuge peste hotare si va face livrari internationale
Sursa foto: Cronica Romana

Posta Romana si firma germana de curierat DPD au incheiat un parteneriat pentru infiintarea unui serviciu de livrari internationale, care va fi operational din luna august, a anuntat divizia de servicii express a operatorului national postal, Prioripost.

"Acest parteneriat face parte din actiunile inscrise in noul plan de management al Prioripost. Incepand cu luna august, PrioriPost, in parteneriat cu DPD, va furniza un nou serviciu economic de curierat international rutier, efectuat in Europa. Prin utilizarea infrastructurilor celor doua branduri, Prioripost isi propune sa creeze un serviciu de livrari internationale", se arata intr-un comunicat.

Serviciul "RoadShip" va pune in comun infrastructura la nivel national pe care o detine Posta Romana cu infrastructura rutiera de talie internationala a firmei de curierat DPD.

Conducerea PrioriPost estimeaza o crestere de cateva procente a cifrei de afaceri in urmatorul an ca urmare a parteneriatului.

Serviciul furnizat impreuna cu DPD este complementar celor deja existente in portofoliul de servicii de curierat international al Prioripost, si anume SkyPak (serviciu international axat pe transport aerian, in parteneriat cu firma de curierat TNT Express) si EMS (serviciu international de livrare de documente si marfuri).

Cu afaceri de 1,2 miliarde de lei, Posta este cel mai mare operator local de profil si are o retea teritoriala de 5.600 de unitati postale.

Actionarii Companiei Nationale Posta Romana (CNPR) sunt Ministerul pentru Societatea Informationala - 75% si Fondul Proprietatea - 25%.

Cu sediul central in Aschaffenburg (Germania), DPD livreaza doua milioane de colete pe zi si are peste 22.000 de angajati.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#Posta Romana privatizare, #Posta ROmania curierat international , #Privatizare