Afacerile Angst au crescut cu 23 % in primele sase luni ale 2007

Joi, 16 August 2007, ora 11:47
1022 citiri

Grupul de firme Angst a inregistrat in primele sase luni din 2007 o cifra de afaceri cu 23 % mai mare fata de perioada similara a anului trecut, rezultatele financiare fiind determinate de investitiile in tehnologii, informeaza intr-un comunicat remis de companie, joi, pentru NewsIn.

"In primul semestru din 2007, cifra de afaceri Angst a crescut cu 23%, iar profitul cu peste 35 %, fata de perioada similara din 2006. Cifrele prezentate sunt rezultatul unor investitii in tehnologii noi, acestea conducand la o majorare a productivitatii muncii in medie cu 20%", se precizeaza in comunicatul companiei.

Rezultatele financiare obtinute in primul semestru au dus la revizuirea estimarilor pentru acest an, astfel ca se asteapta realizarea unei cifre de afaceri de 70 de milioane de euro, fata de 60 de milioane de euro, planificarea initiala.

"Previziunea optimista se datoreaza si extinderii retelei de magazine in vestul tarii. De asemenea, investitiile in tehnologiile de productie care vor fi finalizate in al doilea semestru, vor conduce la cresterea productiei si a productivitatii muncii", informeaza compania.

Grupul Angst detine trei fabrici de carne, una de lapte si preparate din lapte, o ferma de vaci si o retea de 23 de magazine specializate, dintre care 18 functioneaza in Bucuresti, doua in Buftea si cate unul in Otopeni, Sinaia si Cluj.

Anul trecut, Angst-ul a inregistrat o crestere a vanzarilor de mezeluri de 25%, fata de 15% cat a fost cresterea totala a pietei, in principal pe baza intensificarii activitatilor de cercetare dezvoltare a produselor si prin extinderea retelei de magazine.

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.


Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...