Afacerile Unirea Shopping Center au scazut in primul semestru

Miercuri, 10 Septembrie 2014, ora 13:45
1409 citiri
Afacerile Unirea Shopping Center au scazut in primul semestru

Centrul comercial Unirea Shopping Center (SCDM) a incheiat primul semestru cu o cifra de afaceri de 37,16 milioane de lei (8,3 milioane de euro), in scadere cu 3% fata de aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce profitul net s-a injumatatit, la 1,94 milioane de lei (434.500 de euro).

In primul semestru al anului trecut, cifra de afaceri s-a situat la 38,25 milioane de lei, iar profitul net la 3,75 milioane de lei.

Veniturile din exploatare au scazut cu 4%, la 37,56 milioane de lei (8,4 milioane de euro), de la 39,2 milioane de lei anul trecut, se arata intr-un raport transmis marti de Unirea Shopping Center pietei Rasdaq a Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

In acelasi timp, cheltuielile din exploatare au urcat cu 5%, la 34,3 milioane de lei (7,7 milioane de euro), de la 32,67 milioane lei in aceeasi perioada a anului trecut.

Unirea Shopping Center este controlata indirect de familia Adamescu, prin The Nova Group Investments Romania, care detine un pachet reprezentand 74,16% din actiunile societatii. In structura actionariatului se mai regaseste SIF Muntenia (SIF4), cu 10% din titluri, in timp ce 15,8% din capital este detinut de alti actionari.

Compania are o capitalizare de 190,56 milioane de lei (43,1 milioane de euro).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#unirea shopping, #rezultate unirea , #Profit