Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Angst - majorare cu 15,5% a cifrei de afaceri

Angst - majorare cu 15,5% a cifrei de afaceri
In primul semestru din acest an, Angst a inregistrat o majorare cu 15,5% a cifrei de afaceri, de la 85,9 milioane lei, de anul trecut, la 99,2 milioane lei (cca. 28 mil. euro), informeaza un comunicat al companiei. Potrivit datelor companiei, profitul operational, in perioada mentionata, a fost de 2%.


"Anul trecut Angst a inregistrat o cifra de afaceri de circa 62 milioane euro la nivel de grup. Pe baza analizei efectuate la sfarsitul anului trecut, am previzionat pentru anul acesta o cifra de afaceri de 70 milioane euro. In targetul propus am avut in vedere instabilitatea pietei, cresterea importanta a materiei prime la nivel international, cresterea pretului carburantilor, variatia cursului valutar", se arata in comunicatul Angst.Conform datelor companiei, printre factorii interni luati in calcul se numara politica de investitii de anul acesta, aflata in derulare, care consta in extinderea fabricii de la Buftea, extinderea liniei de productie pentru game noi si renovarea magazinelor. De asemenea, printre planurile companiei se numara finalizarea investitiei la fabrica de produse crud-uscate Salsi Sinaia in valoare de 2.5 milioane euro, dar si cresterea costurilor generate de resursele umane."Ponderea cea mai mare a cifrei de afaceri provine din comercializarea produselor din carne fierte si afumate, a carnii proaspete si a produselor crud-uscate", se mai precizeaza in comunicatul emis vineri de companie.Grupul detine doua fabrici de produse fierte, o fabrica de produse crud-uscate, o ferma de vaci, o fabrica de lactate si nu in ultimul rand o retea de magazine extinsa in Bucuresti, Buftea, Otopeni, Oradea, Cluj, Sinaia.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1120 ori